Mourinho och Tottenham fortsätter kämpa, för nu är det tufft. Laget föll hemma mot RB Leipzig med 0-1 i första mötet i Champions League för att senare även förlora slaget om Europaplatserna mot Chelsea i ligan. Samtidigt som även Manchester United har klättrat förbi Tottenham i tabellen. Wolves fortsätter att imponera och är bara en poäng bakom Spurs. Med både Son och Kane borta i Tottenham har jag svårt att förlita mig på nyförvärvet Bergwijn offensivt här. Jag ser en skrällchans här och tar den. Jag spelar Wolves asian +0 (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 2,17 hos Bethard !

Mycket viktig match för båda lagen det här. Och jag tror Mourinho är LIVrädd. Tycker även det har märkts de senaste dagarna då han har taggarna utåt. Han var inte långsam att skylla förlusten i Londonderbyt på brist på återhämtning efter CL-matchen mot Leipzig. Spurs var inte bra mot Chelsea, ska vara glada för lilla målet de fick. Nu har laget fått fem dagar att återhämta sig men jag tvekar på att vi kommer få se en bättre insats här. Mycket press på Giovani Lo Celso, Seven Bergwijn och Lucas Moura nu.

Jag tror Wolves har ett bra läge att slå underifrån här. Laget kommer senast från Europa League-avancemang och innan dess en bra insats mot Norwich i ligan där de vann med klara 3-0. Wolves förlorade visserligen mot Espanyol i torsdags med 3-2 men 4-0-vinsten i första mötet bäddade för avancemanget. Ruben Neves, Diogo Jota och Raul Jimenez vilade i torsdags så jag tycker Wolves ska vara redo här mot Spurs. Det märks att Nuno Espirito Santo vill satsa här.
Diogo Jota har sett riktigt het ut i de senaste matcherna och bör ha bra chans att göra en bra match här. Eller vad sägs om fem mål i de två senaste matcherna?

Förväntade elvor:
Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies; Winks, Lo Celso; Bergwijn, Alli, Lamela; Moura
Wolverhampton: Patricio; Boly, Coady, Saiss; Doherty, Neves, Dendoncker, Moutinho, Vinagre; Jota, Jimenez

Tottenham och Mourinho behöver en bra prestation här efter två nederlag. Har fått några dagars vila också så det ska inte finnas några bortförklaringar. Wolves kunde vila flera viktiga spelare i torsdags och ska bara vara bättre här. Utan tvekan ett bättre lag i dagsläget.

SPEL Wolves asian 0 till 2,17 hos Bethard .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip