Tottenham tar emot Wolves på hemmaplan under söndagseftermiddagen och här hugger jag under 2,5 mål till 1.77 hos Betsson / Nordicbet .

Tottenham kommer från ett riktigt målkalas hemma mot Southampton där de tog noll poäng efter en 3-2-förlust. Detta gör att Spurs tappade viktiga poäng i kampen om en topp fyra-placering och just nu har hemmalaget tre poäng upp till femman Arsenal och ytterligare en till tabellfyran West Ham United.

Wolves är åtta i tabellen, en placering bakom Tottenham och för gästernas del är det två poäng färre inspelade, men då har Wolves också hunnit med 22 matcher jämfört med Tottenhams 21. Gästerna för dagen har en målskillnad på 19-17, vilket är ett tecken på att de sällan bjuder på målrika matcher. Totalt har Wolves gått över 2,5 mål i fem av 22 framträdanden i ligaspelet så här långt och jag tror att de har vad som krävs för att stå emot ytterligare en gång.

Ser vi till inbördes möten har tre av de fem senaste lagen emellan i Premier League-sammanhang gått under 2,5 mål och att det fortsätter så med viktiga poäng på spel är ingen omöjlighet!

SPELTIPS
Under 2,5 mål till 1.77 hos Nordicet / Betsson .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip