Speltips: Liverpool asian -1,5 till 2.10 hos bet365 .

Toulouse kommer med en mindre smickrande form till detta returmöte mot Liverpool. Två kryss och tre förluster de senaste fem, där förlusterna har kommit de tre senaste matcherna. Man faller bara längre och längre ner i Ligue 1 och är nu bara en poäng ifrån negativt kval.

Liverpool gick på en mindre mina under helgen när man bara fick med sig 1-1 borta mot slagpåsen Luton. Sett till chanser man skapade och den spelmässigt hyfsade matchen man gjorde speglade resultatet inte matchbilden nämnvärt.

Det tidigare mötet mellan lagen slutade 5-1 till Liverpool. Siffrorna kanske inte blir riktigt så stora den här gången, men jag tror ändå på en ganska bekväm Liverpool-seger.
Toulouse är som sagt inne i en väldigt svag period och är i ärlighetens namn inte tillräckligt bra för Europa League. Kommer Liverpool upp i den nivån man kan ska man städa av Toulouse relativt enkelt, oavsett om det är på bortaplan.

Känslan är även att Jurgen Klopp har hittat en fin rotation mellan liga- och cupspel, där truppen är tillräckligt bred för att klara av att slåss på två fronter.
Likt City under tisdagskvällen i CL har Liverpool chansen att säkra avancemang vid seger, och det tror jag inte man tar lätt på. Jag tror Klopp gärna säkrar avancemang så man kan fokusera ännu mer på ligan under veckorna som kommer, så jag räknar med ett fullt påkopplat Liverpool som åker till Frankrike.

Toulouse håller inte måttet

Trots hemmaplan tror jag inte att Toulouse är tillräckligt bra för att stå upp mot Liverpool. Engelsmännen jagar säkrat avancemang och det ska vara motivation nog för att slå ett formsvagt Toulouse med minst två bollar.

Liverpool asian -1,5 till 2.10 spelas hos bet365 under torsdagskvällen!
This is the stats tab
This is the post tip