bet365 livestreamar matchen.

På Stadium Municipal de Toulouse ska franska ligans tabelljumbon Toulouse ta emot Monaco. Med fem raka förluster i ligan är det beundransvärt att marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på att Toulouse, med avstängningar i laget, återigen ska förlora. Det är jag helt övertygad om att Toulouse gör när ett starkare lag kommer på besök. Toulouse har ingenting att sätta emot något lag just nu. Monaco har förvisso också avstängningar men det är fortfarande klasskillnad på spelarna och formen.

Det är en kris i Toulouse som under de fem senaste matcherna, som de har förlorat, har släppt in 13 mål. Det ger oss ett snitt på över 2,5 mål per match. Detta håller givetvis inte i en så stark liga som Ligue 1 och aldrig mot något lag som har skickliga offensiva spelare. Toulouse brukar ha en bra offensiv, men även den har svikit dem under de tre senaste matcherna, där Toulouse endast har lyckats göra ett mål. Det kommer att ta tid att reparera skadan och inget laget hinner med innan Monaco mötet.

Till denna match har Toulouse tre avstängningar i Kouadio Kone, Kelvin Amin Adou och Steven Moreira. Därutöver är det skador på Moussa Diarra, Bafode Diakite, Kalidou Sidibe och Gen Shoji. För en liten trupp som Toulouse är dessa stora avbräck.

Även Monaco har varit flitiga med att få kort. Anfallaren Islam Slimani drog på sig två gula kort senast och missar matchen. Dock har Monaco tillräckligt bra spets för att klara sig ändå, samt goda ersättare att ta Slimanis plats. Monacos form är god med tre vinster och två förluster på de fem senaste matcher. På bortaplan har det gått lite knackigt, men det har inte heller blivit några stora förluster. I den senaste matchen borta mot Bordeaux gjorde Monaco ändå ett mål i 1 - 2 förlusten.

Så Monaco levererar med sin offensiv som vanligt och kommer garanterat, precis som alla andra lag i Frankrike, att göra mål på Toulouse, som är helt under isen för stunden. Det blir minst ett mål och förmodligen fler än så. Då Toulouse anfall inte har varit lika heta på slutet så är det en stor fördel för Monaco, som har en bättre spelare på samtliga positioner i startelvan. Detta möte ska bara Monaco vinna och ta tre viktiga poäng. Därmed lägger jag ett spel på en rak Monaco seger till fina 1.90 i odds.

Speltips: Monaco att vinna - odds 1.90 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Toulouse:
Baptiste Reynet, Nicolas Isimat Mirin, Agustin Rogel, Mathieu Goncalves, Issiaga Sylla, Ibrahim Sangare, William Vainqueur, Matthieu Dossevi, Quentin Boisgard, Max Gradel & Yaya Sanogo.

Bekräftad startelva Monaco:
Benjamin Lecomte, Guillermo Maripan, Kamil Glik, Jemerson, Fode Toure, Aleksandr Golovin, Adrien Silva, Tiemoue Bakayoko, Ruben Aguilar, Jean-Kevin Augustin & Wissam Ben Yedder.
---

This is the stats tab
This is the post tip