Jumbon Trapani mot överraskningen SPAL. Även om bortalaget har ett par avbräck tror jag att de kan göra tillräckligt för att få med sig poäng från Sicilien.

SERIE B
6. Spal 14 7 3 4 23:17 24
22. Trapani 14 1 7 6 8:19 10

Trapani hemma
7 1 4 2 5:7 7

Formen
O, F, F, V, F

Senaste match
Perugia - Trapani 1-1

SPAL borta
7 2 2 3 5:7 8

Formen
V, V, V, F, V

Senaste match
SPAL - Brescia 3-2

Nykomlingen SPAL gör en kanonsäsong så här långt. En seger i kväll skulle ta laget upp på samma poäng som fjärdeplacerade Benevento. Det ser alltså fullt möjligt ut att bli playoff till Serie A om de fortsätter så här. Imponerande. Laget kommer även från tre raka segrar i Serie B. 3-0 hemma mot Avellino, 0-1 borta mot Novara och senast vände laget 1-2 till 3-2 hemma mot klassiska Brescia. Till skillnad från sist saknas keepern Branduani, varpå oprövade Marchegiani slängs in i hetluften. Jag har ärligt talat ingen aning om vilken kvalitet han håller, men i övrigt kan mister Semplici mönstra samma gäng som slog Brescia och då tycker jag definitivt att laget har kapacitet att ta poäng mot jumbon Trapani. Sicilienarna har det riktigt tufft. Laget har bara vunnit en enda match den här säsongen och ligger sist med tio intjänade poäng på 14 omgångar. Just nu är det fem poäng upp till första livlinan (kvalplats). Efter två raka torsk (2-0 borta mot Hellas Verona och 0-1 hemma mot Vicenza) lyckades man rädda en pinne via ett sent 1-1-mål borta mot Perugia. Samtidigt har det offensiva spelet väldigt mycket att önska. Trapani har 8-19 i målskillnad på 14 matcher och det är givetvis alldeles för dåligt. SPAL har ett formstarkt anfall med Antenucci och Finotto som stod för 1+2 senast. Väntas starta även i kväll.

Preliminära elvor (Corriere dello Sport)

TRAPANI (3-5-2): Guerrieri; Casasola, Pagliarulo, Figliomeni; Fazio, Scozzarella, Colombatto, Coronado, Rizzato; Citro, Petkovic

SPAL (3-5-2): Marchegiani; Gasparetto, Vicari, Giani; Lazzari, Schiattarella, Arini, Mora, Beghetto; Antenucci, Cerri.

SPELTIPS
Bättre självförtroende och jämnhet i bortalaget och jag tror de har stora chanser att få med sig poäng här. Spelar X2 till 1,67 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip