Återigen dags för Vångavallen där Trelleborgs FF tar emot IK Brage. Två lag som ändå imponerat spelmässigt i inledningen av Superettan. Trelleborg med 7 poäng och Brage med 9 poäng på 4 matcher. Starkt av båda med tanke på hur jämn Superettan är.

Trelleborg kommer ifrån en seger mot Jönköping Södra på övertid signerat Fritiof Björkén. Två minuter innan hade dessutom Södra kvitterat, snacka om viktig seger. Matchen kontrollerades av Trelleborg och man skapade många chanser. Kunde mycket väl gjort 2 mål till och Södra hade rätt bra utdelning sett till chanser. Man vinner rättvist trots det sena kvitteringsmålet.

Brage fått nöta in en elva. Relationer stärks som Kleber är inne på och det syns även på deras mål. Mycket fina kombinationer och det går snabbt på konstgräset. Visar en härlig press offensivt men är även hårt arbetande i defensiven och ligger rätt i sitt 4-4-2.


Elvan senast för Trelleborgs FF.
Kasper Thiesson Kristensen
Fritiof Björkén, Jesper Modig, Mikko Viitikko, Bödvar Bödvarsson
Mohammed Khalid Saeid, Herman Hallberg, Simon Amin
Johan Blomberg, Nicolas Mortensen, Henry Offia


Elvan senast för IK Brage
Viktor Frodig
Jonathan Syberg Tamimi, Pontus Rödin, Alexander Zetterström (K), Christopher Redenstrand
Anton Lundin, Seth Hellberg, Henry Sletsjøe, Joakim Persson
Niklas Söderberg, Douglas Karlberg

Trots mängder av chanser för lagen i senaste omgången så tror jag inte på samma matchbild i denna. Två starka lag som börjat serien bra och som är väldigt samlade i sina formationer. Mycket vårdande av boll och ett Brage som inte kommer stå lika högt på bortaplan med sina kontringsstarka spelare. Båda lagen kommer ifrån jämna underlag (en konstgräs) men nu återigen på en plan där gräset inte är helt optimalt vilket gör det lite mer svårspelat och ett långsammare tempo väntas. Tror att Trelleborg väger tyngst i mötet men ser underspelet som ett bättre alternativ när Brage är på besök på Vångavallen.

Spel: Under 2.5 mål till 1.98 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip