Mitt speltips: Mål i båda halvlekar till 1.72 hos Betsson

____

Trelleborg vände den negativa trenden med en väldigt positiv ny trend. Tre raka segrar och en oavgjord match senast i derbyt mot Landskrona. Det är nu istället positiva vibbar i laget och med många tillbaka från skadelistan så kan man snart börja blicka uppåt i tabellen. Brage har varit vilsna hittills i år med väldigt blandade resultat. På hemmaplan har de ofta gått att känna igen med starka insatser men bortaspelet har lämnat mer att önska.

Senaste match: Landskrona - Trelleborg 1-1 (Expected goals wyscout: 2.38-0.84)
Ett lågt stående Trelleborg som stundtals blev tillbakatryckta mot Landskrona. Men de behöll lugnet och Bohman kunde få fast bollen vid ett par tillfällen och skapa tid. Tycker överlag Landskrona var bättre i matchen och i takt med Trelleborgs ledning så blev det också logiskt att Landskrona skulle trycka på ännu mer. Utdelningen kom inte förrän 87:e minuten och det blev istället ett tungt poängtapp för Trelleborg.


Senaste match: Brage - Östersund 2-1 (Expected goals wyscout: 1.17-1.46)
Många öppna lägen både i matchens inledning och i andra halvlek. Kändes lite som det kunde sluta hur som helst. Brage kändes dock betydligt mer sugna på tre poäng och fortsatte forcera trots missade chanser. Ledningsmålet skulle dock komma i den 95:e minuten via Nyarko. Kul också att Brage börjar hitta mer av sin fart i offensiven, tycker att Camoes som gjorde mål igen visar spetskvaliteter.


Avstängda: Pontus Rödin (Brage), Herman Hallberg (Trelleborg)

Svängig matchbild att vänta - tror på mål här

Det har inte direkt varit försiktighet i lagens matcher under säsongen. Ofta svårt att ta kontroll och lugna ner spelet. Tror vi fortsatt får se mycket böljande spel här när ett Trelleborg med bra självförtroende fortsätter trycka på i offensiven vilket lämnar en del yta för Brage som ändå gjort en del mål på sistone. I Brageförsvaret saknas Pontus Rödin som spelat 90 minuter varje match hittills vilket gör vi får se ett nykomponerat mittbackspar mot en het Trelleborgsoffensiv. Sneglar mot mål här och väljer prova mål i båda halvlekarna.

Mitt speltips: Mål i båda halvlekar till 1.72 hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip