Allsvensk måndag där Trelleborg och Hammarby ska stänga omgång 15.

Tabell:
2. Hammarby 14 9 3 2 30/17 30p
14. Trelleborg 14 3 3 8 14/26 12p

Trelleborgs tränare Patrick Winqvist summerade senaste möte med Östersund med: "Ja, vad ska man säga... Matchen var slut efter elva minuter."
Och så var det sannerligen. 3-0 till Östersund innan första kvarten var klockad.
Fick ändå in en balja via Hörberg, men det räckte inte då resultatet skrevs till 4-1 i hemmalagets favör.
Tunga resultat för klubben sedan vinsten i bottenmötet med Brommapojkarna. Tre förlustmatcher sedan dess mot Elfsborg, AIK och Östersund. Och ett oavgjort resultat i den viktiga matchen mot Dalkurd. Men målen fortsätter ändå att komma för Trelleborg.
Det är endast i tre matcher som Trelleborg har blivit mållösa (mot Malmö, Kalmar & Sundsvall) då laget snittar ett mål per match.

Trelleborgs senaste matcher:
Östersund 4-1
Dalkurd 2-2
1-4 AIK
Elfsborg 2-1
2-1 BP

Hammarbys Jiloan Hamad har stängt transfer-dörren – nu säger han att han stannar i klubben säsongen ut. Helt klart en viktig spelare på Hammarbys mittfält. Något som skulle behöva bli aningen mer stabil är försvarslinjen. Den är inte känd för att täppa igen bakåt direkt – om "Bajen" gör ett mål kan man nästan räkna med även ett mål bakåt.
Inte i en enda match där Hammarby har gjort ett mål har laget lyckats hålla nollan. I elva matcher av 14 har Hammarby både gjort mål och läckt bakåt. 10 av dessa har gått över 2,5 mål.
Har pressen på sig efter AIK:s vinst mot Kalmar under söndagen, plus att man kan dra iväg från Norrköping som förlorade mot Malmö.

Hammarbys senaste matcher:
4-1 Dalkurd
Elfsborg 0-0
1-2 Östersund
Kalmar 1-1
0-1 AIK
3-2 MFF

SPEL: Över 2,5 mål till 1.70x
1,5/5 units - Hos bet365

http://www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip