Under 2,5 mål spelas till 2.30 i Trelleborg-IFK Norrköping hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Fredagsmatch, men jag tror knappast det här blir särskilt festligt. Norrköping har en offensiv som på pappret ska vara en av seriens bästa. Så ser det inte riktigt ut i verkligheten. Efter VM-uppehållet har laget gjort mer än ett mål vid två tillfällen. Ena gången var nu senast mot IFK Göteborg, då två mål på tilläggstid räddade laget. Ska man vara helt ärlig skapade inte Norrköping särskilt mycket av värde mot ett disciplinerat Blåvitt.

Kalle Holmberg har fått sitta på bänken en del på slutet och Moberg-Karlsson har haft svårt med slutprodukten. Här är Simon Thern avstängd - vilket borde ha en negativ inverkan på det offensiva passningsspelet. Tycker IFK Norrköping haft svårt att
a) Skapa vassa målchanser på slutet
b) förvalta de målchanser de ändå skapat.

Gräsmatch här och jag ser framför mig att Trelleborg utnyttjar tricket de körde mot Hammarby för ett par veckor sedan - dvs att låta bli att klippa mattan för att göra det så svårspelat som möjligt. Ser man till matchen mot AIK så försökte Trelleborg knappt anfalla. Har gjort två mål på fem allsvenska matcher - ser framför mig att laget nollas igen. Släppte till tio-femton klara målchanser mot AIK och har under veckan tagit in Tom Prahl som hjälpreda/konsult/bollplank. Det är två faktorer som gör att jag tror de gnuggat en del försvarsspel i veckan.

Ser framför mig en matchbild där IFK Norrköping för spelet mot ett defensivt TFF som fokuserar på att hålla nollan så länge som möjligt. Tror att vi får se 0-0 stå sig ett tag men att IFK till slut grindar in en seger mot noll.

0-1/2?



This is the stats tab
This is the post tip