I en oerhört jämn bottenstrid kan inte ens sjundeplacerade Trelleborg slappna av. Här är mitt speltips mot Jönköpings Södra.

Senaste möten
J-Södra - Trelleborg 3-1

Superettan
7. Trelleborg 23 8 6 9 33:39 -6 30
11. Jönköpings Södra 23 7 7 9 36:41 -5 28

Trelleborg hemma
11 5 1 5 15:18 -3 16

Formen
V, O, V, O, V

Senaste match
Utsikten - Trelleborg 2-3

J-Södra borta
11 1 5 5 15:24 -9 8

Formen
F, F, F, F, V

Senaste match
Jönköping Södra - Örgryte 2-1

TFF mer spets

Trelleborg har verkligen inte haft en rolig säsong. En satsande klubb som hade hoppats vara med i toppen av tabellen men så har det inte blivit. På sistone har man dock haft mer kontinuitet i laget och då har resultaten blivit lite bättre. TFF har fyra raka utan förluster. Nu senast vände man och vann mot Utsikten (3-2) på bortaplan och det måste ha stärkt självförtroendet. Hemma på Vångavallen är man lite svajiga, men ändå svåra att möta. Med Mortensen och Offia i bra form så tror jag att det här blir en tuff utmaning för J-Södra. Gästerna kommer från en tung seger mot Örgryte senast, men det var mot ett annat "krislag". TFF har möjligheten att skjuta sig ur bottenstriden en gång för alla med en trepoängare här. Då blir det väldigt många lag som ska förbi och rätt många poäng att missa resterande del av säsongen.
Och det är nog en god idé att ta dem för kommande matcher väntar Västerås SK och Gais samt Örgryte och Helsingborg. Alla lag har mycket att spela för i topp- och bottenstrid så jag tror att TFF-spelarna känner allvaret. Zander Hyltoft är avstängd i TFF.
J-Södra har ett riktigt dåligt försvarsspel och ett helt okej mittfält och anfall. Men den spets som TFF har, den har inte J-Södra - och jag tror att man kommer bli straffade här förr eller senare.

SPELTIPS
Jag spelar Trelleborg till 2.01 hos ComeOn (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip