Speltips: Öster vinner matchen till 1.96 hos Unibet  

_______

Mitt bland EM-slutspelet så är det dags för Öster att närma sig toppen ännu mer. Det är bara en match kvar innan ett längre uppehåll och Landskrona har börjat sticka iväg i toppen men där det ändå finns ett par platser inom räckhåll som kan innebära avancemang. Öster fick sin härliga islossning senast när man fullständigt körde över Helsingborg och bjöd på en fantastisk fotboll. För hemmalaget Trelleborg fortsätter man plocka poäng trots att man kanske inte alltid spelar så bra och har så hög nivå så har man ändå överraskat en del. Men där man heller inte hade speciellt stora förhoppningar om årets upplaga av Trelleborg. 

Trelleborg
                                                                         Senaste match: Örebro - Trelleborg 1 - 1
                             xG: 2.23 - 0.6
                                                               Skott/skott på mål: 16/4 - 8/3
                                     Possession(%): 57 - 43
                                                   Hörnor: 5 - 4

Riktig slätstruken insats av Trelleborg som aldrig riktigt kom upp i några 100 % i någon del av planen. Det syntes att Örebro ville betydligt mer och man skapar också chanser så det räckte och blev över men på något sätt lyckas ändå Trelleborg att få med sig en poäng som de absolut ska vara nöjda med.

Öster


Senaste match: Öster - Helsingborg 4 - 0
                             xG: 2.11 - 0.72
                                                            Skott/skott på mål: 22/9 - 5/1    
                         Possession(%): 55 - 45
                                                   Hörnor: 3 - 3

Känslan var bara wow att få se den flexibiliteten Öster hade i sitt lag i den här matchen. Det var mycket rörelse och väldigt offensiv uppställning som verkligen körde över Helsingborg både på kanten men också hittade ytorna i mitten. Det var ett fantastiskt 1-0 mål av Rodic och sedan var det dags för show av Adam Bergmark Wiberg som levererar både mål och assist och låg bakom i princip allt i offensiven. 


Bara att fortsätta på den inslagna vägen!

Avstängd: Felix Hörberg (Trelleborgs FF)


Precis som jag skrev i den förra reken när jag hade starkt tro på Öster mot Helsingborg så är Öster spelmässigt definitivt ett av de bästa lagen i serien om inte det bästa. Med den spelartruppen och den kreativiteten som ändå finns på mittfältet, när det klickar så är det inte något lag som har något att sätta emot. Tycker att Adam Bergmark Wibergs lite nyare roll som en form av åtta/tia låg bakom i princip allting medan man hade väldigt bra rörelse på Kusu och Seger också. Medan Mörfelt och Rodić stod för snabbheten på kanterna och verkligen forcerade. Det enda är väl Aliev som behöver hitta sin roll mer. Här möter man ett Trelleborg som inte alls är på den nivån som Öster har, men likväl är det lag som är jobbiga att spela emot och har sina hot. Jag tror att segern senast gav Öster väldigt mycket energi och att man bara av farten tar en trepoängare även här på bortaplan när man fortsatt har en bra tillgänglig trupp medan Trelleborg mer känner sig nöjda med en helt okej vår. Öster har inte råd att tappa mer poäng och detta måste bli seger!


Speltips: Öster vinner matchen till 1.96 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip