Under tisdagen tar Trelleborgs FF emot Östersunds FK på Vångavallen. Trelleborg har börjat Superettan med en hemmaseger (1-0) mot Utsikten och nu senast en förlust mot Dalkurd (2-0) på bortaplan. Prestationen senast i första halvlek var inte bra, två slarviga bolltapp ledde till två insläppta mål och man orkade inte hämta upp det. Trelleborg har under de inledande matcherna spelat bra och styrt matchbilden men man har oerhört svårt i sista tredjedelen vilket också ses på resultaten.

Läget i Trelleborgslägret ska vara bra och inga nya skador att rapportera.

Elvan senast:
Kasper Thiesson Kristensen
Fritiof Björkén, Jesper Modig, Mikko Viitikko, Bödvar Bödvarsson
Mohammed Khalid Saeid, Herman Hallberg, Simon Amin
Johan Blomberg, Nicolas Mortensen, Henry Offia

Östersunds FK däremot har börjat Superettan desto tuffare med enbart en poäng inspelad. I premiären mot Skövde AIK släpptes 2-3 på övertid och nu senast mot Västerås SK släppte man in 1-1 på övertid. I matchen lät man VSK styra spelet och satsade på mycket omställningar. Det kompakta försvarsspelet såg bra ut och det kändes som VSK inte kom till alltför farliga lägen trots en hel del avslut.

Läget i Östersundslägret: Kamal Issah är tillbaka i Östersund men är inte redo för denna matchen. Däremot ska Simon Kroon vara det, han stod över senast men ska nu vara tillbaka. Sabastine klev av skadad i halvlek senast, osäker status där.

Aly Keita
Felix Hörberg, Kevin Jablinski, Myroslav Mazur, Cesar Weilid
Chovanie Amatkarijo, Ludvig Fritzson, Nikolaos Dosis, Henrik Bellman
Jordan Attah Kadiri, Uche Great Sabastine

Svår match på förhand att välja sida. Trelleborg med flera bra prestationer som borde ge mer utdelning snart men också Östersund som känner sig trygga i sina omställningar och har individuell kvalitet som kan hota hemmalaget. Jag tror dock på en försiktig inledning och två lag som är lite osäkra på vart de står i år. Men där defensiven hittills varit helt okej på båda sidor. Förväntar mig att Östersund ligger lågt och kompakt igen. Således har jag svårt att se tre mål i denna match och oddset på undern lockar här.

Spel: Under 2.5 mål 1.90 hos bet365