Falkenberg reser ner till Trelleborg på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Två av de mer målglada lagen i den hittills rätt tajta Superettan. Trelleborg med 4/10 över 2,5, Falkenberg har 6/10.
Hemmalaget Trelleborg har gjort mål i 9/10 matcher hittills och tycker de har en bra offensiv för Superettannivå. Kozica, Måns Söderqvist, Blomberg, Offia m.fl. är en rätt bra uppsättning. Bara tre lag har gjort fler mål hittills och enligt mitt statstikverktyg är de etta för expected goals - tillhör lagen som skapat mest av alla hittills. Bra chans att göra mål igen på ett Falkenberg som har hållit nollan 1/10 hittills.

Falkenberg sparkade till slut Hasse Eklund efter en svag inledning. Tabellen är så pass jämn att de fortfarande kan klättra upp och hugga på kvalplats om de vinner 3-4 matcher i rad. Även om de tappade en del spelare efter uttåget från Allsvenskan har de fortfarande en okej trupp med Bergmark Wiberg, Kizito, Wede m.fl som okej offensiva alternativ. Gjort okej prestationer senaste två matcherna och kan nog ha ett betydligt högre poängsnitt från nu in i mål.

Trelleborg ska ha toppchans att göra mål här, de är i allra högsta grad med i kampen om de allsvenska platserna och då ska de vinna en sån här match. Tycker Falkenberg är bra nog för att göra mål själva och i en sån typ av match, med bra chans för att bägge lagen nätar lockar överspelet. För jag tror inte vi landar på 1-1. Blir inte förvånad om det blir fler än tre mål här faktikst, men jag nöjer mig med över 2,5.

This is the stats tab
This is the post tip