Måndagskvällen bjuder på ett möte mellan två lag som nog de flesta trodde skulle husera högre upp i tabellen. Trelleborg befinner sig på en åttonde plats och Norrby hittar vi på plats elva. I Norrbys fall är det enklare att peka på vad som gått snett. Laget har endast gjort nio mål framåt och med det är laget näst sämst i Superettan.

Trelleborg stod för en imponerande vändning senast mot serieledande Halmstad. De spelade bra matchen igenom och skapade en del chanser mot Halmstad. Dessvärre tog Halmstad ledningen och när de inte lyckades punktera matchen på alla målchanser så kunde Trelleborg kvittera och sedan ta ledningen på övertid. En riktigt stark insats.

Norrby stod för en bra insats mot Östersund. Laget tog en bekväm seger och skapade som så många gånger förr mycket chanser. Det säger sig självt när Savolainen är lagets bästa målskytt på tre mål och resterande spelare enbart gjort ett mål. Säkerligen lär det värvas i sommar för att spetsa till offensiven.

Avstängd: Simon Amin (Trelleborg)

Nu är det dags för Norrby att åka till Vångavallens gräs och det brukar aldrig bli enkelt för något lag. Är det något av dessa lag som ska blanda sig i toppen så är det Trelleborg, det märktes en skillnad senast när laget fått tillbaka några av spelarna som tidigare varit borta. Nu är det synd att Simon Amin blev avstängd men jag tror ändå att de tar med sig Halmstadsmatchen och blir svårslagna här.

Spel: Trelleborgs FF asian 0 (draw no bet) till 1.84 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip