Två lag som just nu befinner sig hack i häl i kampen om kvalplatsen till Superettan. Men det måste nog bli en trepoängare för att inte avståndet ska bli för stort. Hemmalaget FC Trollhättan är sällan inblandad i någon vidare underhållning målmässigt. De gör lite mål och släpper in lite mål, vilket är förståeligt att laget inte riktigt räcker till hela vägen. Senast spelade man 0-0 mot tabelljumbon IFK Malmö, men själva matchen saknade inte direkt chanser. Tycker att Trollhättan borde kunnat göra både ett och två mål och det bjöds även på en del chanser bakåt. Märktes att Trollhättan verkligen skulle gå all in för att ta med sig tre poäng. Något liknande lär vi få se i denna match när man har chansen att gå om Ljungskile vid seger eftersom båda lagen förlorar på oavgjort.

Gästerna Ljungskile har haft en bra säsong med en stark vår. Efter uppehållet har det dock inte gått lika bra och de har dragits med en del skador. Senast tog man däremot en stark seger med 1-0 mot Tvååker. Precis vad som behövdes efter tre raka förluster (inklusive Svenska Cupen). Även i matchen mot Tvååker skapades en hel del chanser och målvakten Kees Sims fick verkligen kämpa för att hålla nollan.

Till denna match är Bernardo Morgado avstängd i FC Trollhättan. Även Ljungskile har ett par defensiva avbräck. Var lite inne på överspelet redan innan nu när Trollhättan alltid har så låg lina på deras matcher. Gillar att se desperationen hos båda lagen och med en del defensiva avbräck så tror jag absolut det blir minst två mål i denna match.

Spel: Över 2 mål asian till 1.72 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip