Speltips: Trollhättan -1,5 till 1.87 hos Pinnacle


_______

Trollhättan har varit en satsande förening nu i ett flertal år men har sett sig slagna av mer anrika klubbar i den södra serien. Man har alltid hamnat strax bakom topplagen. Nu i år har man äntligen den där möjligheten när lag som Norrby, Falkenberg inte fått ihop helheten och överlag där serien är svagare än vanligt. Trollhättan har iallafall gjort våren med bravur och kopplat greppet om förstaplatsen. Möjligtvis sett lite mer slitna ut på sistone men poängen har ändå trillat in. Senast en märklig match mot Ahlafors där man fick spela med två spelare mer och kunde således ta en mer komfortabel seger vilket är välbehövligt med det tuffa matchandet.

Torn började svajigt på säsongen och det blev som vanligt en del snack att man inte räcker till. Men laget hämtade sig som så många gånger förr med sin sammanhållning och visar återigen att man är ett lag som aldrig ger sig. Har haft en del medgång på slutet där det var en sen kvittering i derbyt mot Lund och matchen mot Tvååker där all statistik talat för 0 poäng (xG 0.37-2.52) men där de ändå lyckats få med sig en seger. Just nu ligger Torn på 10:onde plats i serien där man kan notera att laget enbart gjort sju mål på 12 matcher, varav ingen spelare har gjort mer än ett mål. Således behöver någon kliva fram till hösten för att ha en lite mer stabil placering i serien. 

Avstängd: Ossian Hallberg (Torns IF)

Storsatsande Trollhättan har bara Superettan i blicken - städar av Torn

Svårt att inte snegla mot Trollhättan här som har sådan oerhört stabilitet och sådan spets. Alibek Aliev står noterad för 13 mål och har varit enastående. Tycker även Argjend Mataj från Ljungskile och Suleman Zurmati från Dalkurd sett riktigt bra ut. Tycker laget har så många spelare som är betydligt skickligare individuellt än Torn, även om gästerna hittat en god form tror jag mötet här blir för tufft. Trollhättan är fortfarande obesegrade och de nio segrarna har sju av dem varit med två eller fler mål. Det tror jag blir fallet även mot Torn.

Speltips: Trollhättan -1,5 till 1.87 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip