Speltips: Trollhättan -1 asian till 1.775 hos bet365 (Pengarna tillbaka vid uddamålsseger)

__________

Trollhättan åkte på sin första förlust under säsongen senast mot Torns IF. En riktig missräkning där man i princip gav bort målen till Torn. Det stod 0-3 i paus och kändes bland de märkligaste matcherna på länge i Ettan där Trollhättan stängde runt 1.25-1.30 inför matchen. Som förväntat blev det rejäl uppryckning i andra halvlek men man lyckades bara reducera två gånger till slutresultatet 2-3. Den förlusten får man skaka av sig fort för nu behövs en trea innan uppehållet. För närvarande ligger nämligen Lunds BK etta i tabellen.

Gästande Tvååker har på sistone kantats av en del skador och avstängningar men ändå levererat rätt så bra resultat. Men där målskyttet gått trögare med enbart 11 mål på 13 matcher. Senast spelade man 1-1 hemma mot Oddevold i en match som absolut kunde varit tre poäng med tanke på en spelare mer i dryga 40 minuter + en straff sent i matchen, men marginalerna var inte med Tvååker. Oavsett så var det en stark poäng på förhand där man dessförinnan också slog Norrby i en svängig match på bortaplan. Således är formen god och de kommer förväntansfulla till denna tuffa match.

Avstängd: Axel Berggren (Tvååker)

Trollhättan är i en klass för sig och hoppar på segertåget igen

Tror denna match kommer lägligt för Trollhättan som håller en otroligt hög nivå i Ettan. Tror det var mer en tillfällighet med förlusten senast där det var väldigt slarvigt och paralyserat efter att Torn gjorde mål på varje chans. Medan Tvååker som kantats av skador nog bara längtar efter semester men som trots decimerat manskap lyckats jobba sig till poäng. Här tror jag dock det blir för tufft på bortaplan och det känns som ett heltaggat Trollhättan ska ha goda chanser till tre poäng här.

Speltips: Trollhättan -1 asian till 1.775 hos bet365 (Pengarna tillbaka vid uddamålsseger)
This is the stats tab
This is the post tip