Stabila Trollhättan fortsätter smyga med i toppen av tabellen. Inte så konstigt heller att de inte drar åt sig så många blickar med målskillnaden 16-9 på 16 matcher. Lite mål framåt och lite mål bakåt, men det fungerar för klubben som nu har 3 raka 1-0 / 0-1-segrar. Senast hade laget det tufft mot Tvååker som matchen igenom stod upp bra och Trollhättan hade problem att skapa chanser, det krävdes en hel del förändring för att tillsist få in segermålet.

Vänersborg fortsätter att blanda och ge. Senast klarade laget ett oavgjort resultat mot topplaget Ljungskile. Det såg ut som det skulle bli tredje raka förlusten och att Ljungskile skulle vinna komfortabelt. Vänersborg vaknade och kunde spela en bra fotboll mot LSK som slutade 1-1.

_____

Tror att Trollhättan fortsätter på den inslagna vägen med sin stabila defensiv. Vänersborg brukar inte heller gå särskilt offensivt på bortaplan och det blir nog prioritet att få med sig en poäng här. Det kan tyckas självklart när det handlar om Trollhättan med underspel men tror inte att Vänersborg heller kommer bjuda upp till någon öppnare matchbild här.

Spel: Under 2.5 mål till 2.10 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip