Tippeligan är tillbaka och i kväll spelar Trömsö mot Start i den andra omgången. Tycker det är för tidigt på säsongen för att döma lagen så hårt som oddsen gör. Blir inte förvånad om underdogen Start reser hem med poäng.

Tidigare möten

2015
Tromsö - Start 2-1
Start - Tromsö 3-1

2013
Tromsö 2-3
Start - Tromsö 2-2

Omgång 1

Molde - Tromsö 1-1
Start - Lilleström 1-1

Start lyckades med nöd och näppe klara sig kvar i ligan förra året och har därmed en underdogstämpel inför kvällens match borta mot Tromsö. Start slutade då på 14:e plats och kvalade sig kvar i ligan, Tromsö en plats ovanför och sju pinnar. Start var anmärkningsvärt dåliga på bortaplan där man hade 1-4-10 men med tanke på att det är tidigt på säsongen och laget kommer från en stabil insats mot Lilleström, förstår jag inte att de kan vara så uträknade. Tromsö krigade till sig kryss borta mot topptippade Molde vilket är starkt, men att de ska stå i 1,57 hemma mot Start känns märkligt lågt. Tycker definitivt att gästerna har potential att kämpa till sig poäng.

Starts trupp

Håkon Opdal Sean McDermott Jens Kristian Skogmo Tapio Heikkilä Alex DeJohn Kristoffer Vassbakk Ajer Espen Hoff Daniel Aase Uduak Idemokon Henrik Robstad Andreas Hollingen Gudmundur Kristjansson Eirik Wichne Rolf Daniel Vikstà¸l Lasse Sigurdsen Mathias Rasmussen

SPELTIPS
Spelar Start +1 asian (pengarna åter vid uddamålsförlust) till 1,88 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip