Ännu är inte hoppet över för Troyes att stanna kvar i franska Ligue 1 när de gästas av stormakten PSG på Stade de l'Aube. Med 5 omgångar kvar är det 10 pinnar upp till säker mark. Då gäller det också att börja ta poäng, något som kan bli svårt när tabellettan står på andra sidan gräset. Dock är det långt ifrån omöjligt att Troyes hittar nätmaskorna mot ett PSG - som är långt ifrån toppformen.

Med största sannolikhet åker Troyes ur toppdivisionen. Att det bara har blivit 4 segrar på 33 omgångar vittnar om en dålig säsong. Däremot har laget spelat mycket underhållande och bjudit sina fans på en hel del mål. Under tiden har det blivit 41 fullträffar. Mama Baldé är lagets bästa målskytt med 12 ligamål.

I PSG finns en viss skyttekung i form av Kylian Mbappé, med 23 ligamål. Han är som vanligt i högform och presterar. Däremot är hans anfallskompis Neymar skadad resten av säsongen. Samt att Leo Messi är avstängd av klubben i denna match. Likaså Achraf Hakimi, som drog på sig en utvisning efter 20 minuter sist mot Lorient. Ett möte som PSG förlorade på Parc des Princes med siffrorna 1 - 3. I sjukstugan finns Timothee Pembele, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Nordi Mukiele och Renato Sanches.

Mål från båda sidor?

I och med att PSG har nätat men också släppt in mål i sina tre senaste ligamatcher är det mycket som talar för att målglada Troyes också lyckas bryta ner dem. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Troyes - PSG:
Båda lag gör mål. Odds 1.75 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .
This is the stats tab
This is the post tip