England och Harry Kane med kaptensbindeln i högsta hugg är redo för att kliva in i VM 2018 och grupp G. På andra sidan står den lilla fotbollsnationen Tunisien med Wahbi Khazri i spetsen. Vi har sett flera möten liknande detta där storlagen ställs mot lingonlag, två skilda världar. Men där flera av storlagen fått problem och inte stått upp till favoritskapet de på förhand haft. Tänker på möten som Egypten - Uruguay, Frankrike - Australien och Argentina - Island. Tror vi får ännu en sådan match här.

Vilka förväntningar har vi på detta Tunisien? Inte många. I truppen finns inga spelare som har tagit Europa eller några större fotbollskontinenter med storm. Där laget även har lottats in i en tuff grupp tillsammans med England, Belgien och mindre imponerande Panama.
Lagets fanbärare är Wahbi Khazri på mittfältet. 27-åringen som inte riktigt fick till det i England, efter att han lämnade Frankrike, har blommat ut till sitt rätta jag efter utlånet till Rennes inför säsongen 17/18, där han nu briljerar.
Naim Sliti på mittfältet är också en spännande spelare som är stark tekniskt och skapar många lägen. Ögon på dessa spelare.
Annars är det väldigt profilsvagt i ett lag som dock är starka defensivt och som sliter hårt för varandra. Det visade man i kvalet där Tunisien gick obesegrade och var tuffa bakåt.

Stjärnspäckade England kommer till ännu ett VM, lastat med förväntningar och drömmar om att gå långt. I kvalet visade sig "Three Lions" otroligt starka där allt motstånd krossades. Vandrade obesegrade igenom alla matcher med en målskillnad på +15 efter 10 matcher. Flera tajta matcher dock där England flertalet gånger inte riktigt fick igång offensiven till vad den är kapabel till. Många av målen kom även den sista kvarten.
Spelade fyra vänskapsmatcher inför sommarens turnering där tre slutade tajta och under mållinan på 2.5.
De tre profiler Harry Kane, Raheem Sterling och Dele Alli har problem med att göra England till den målmaskin som Gareth Southgate gärna vill se.

Matchnerver. Alltid matchnerver i första VM-matchen i gruppspelet. England går ut som stora favoriter här men jag tror inte att den offensiva motorn kommer smörjd och klar från minut ett. Tror på en tajt match, liknande Egypten - Uruguay och Frankrike - Australien som jag lyfte upp tidigare. Där Tunisien vet att de behöver kriga från minut ett för att ha chans till poäng här.
Målsnålt i halvtid där England fumlar med nyckeln till Tunisiens balanserade försvar.

Trolig elva England: Jordan Pickford – Kyle Walker, John Stones, Gary Cahill – Eric Dier – Kieran Trippier, Dele Alli, Jesse Lingard, Ashley Young – Raheem Sterling, Harry Kane.

SPEL: Under 1 mål asian i halvtid (pengarna tillbaka vid exakt ett mål) till 1.81
1.5/5 units – hos bet365
www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip