Kroatien gästar Turkiet på tisdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Lucky Sports .

Ruskigt sur spelförlust i lördags då jag rekommenderade asian -1 på Kroatien hemma mot Wales. Oddset droppade från 2.05 till 1.65 vid avspark och matchbildsmässigt såg det ut som jag tänkte mig. Kroatien var klart bättre och 1-0-ledningen var rättvis. Wales skapade knappt något alls, men kroaterna klarade inte av att döda matchen trots flera bra chanser. Så kom då ett långt Wales-inkast som skarvades vidare och 1-1 i matchens i stort sett sista spark.

Ett resultatmässigt bakslag för Kroatien, men prestationen var okej tycker jag trots allt. Truppmässigt ser set bra ut och det verkar som det blir Kovacic, Modric och Brozovic på mittfältet igen. Att säga att Kroatien är under press efter 1-1 i lördags vore en överdrift, de ska gå vidare från den här gruppen ändå. Men nog vill de ha med sig ett resultat här.

Hade de haft en striker av hög klass hade laget varit ännu bättre än de redan är. Nu saknas kanske en naturlig målskytt, men jag tror ändå de ska ha tillräckligt för att nära mot Turkiet här.

Målglada turkar

Kroatien ställs mot ett Turkiet där bägge lagen gjort mål i fem raka matcher, inklusive i lördagens batalj i Armenien. Om jag bortser från matcher mot blåbärsnationer som Gibraltar, Färöarna och Luxemburg så har bägge lagen gjort mål i 13 raka. Är ett lag som känns bättre framåt än bakåt. Leds fortfarande av bland andra Söyüncü där bak - en spelare som knappt spelat alls för Leicester den här säsongen. Sett till expected goals against släpper de ofta till en hel del, så gott som alltid minst 1.0 när motståndet är någotsånär okej.

Framåt finns bland annat Çalhanoğlu och en del andra spelare i inte så imponerande klubbar, men som ofta gör det helt okej i landslaget. Går väldigt sällan mållösa från hemmaplan i kvalspel.

Mycket talang på planen ändå och jag tror vi får se ett Turkiet som vill sätta fart på spelet och bjuda upp här på hemmaplan. Till det här oddset tycker jag det känns högt för båda lagen gör mål med tanke på hur slaskigt öppna Turkiets matcher brukar vara.

1-1 eller 2-1 åt något håll ligger nära till hans som slutresultat i min bok.
This is the stats tab
This is the post tip