En sällsynt speltyp från mig, men tycker över 3,5 kort i Turkiet-Sverige är bra. Finns hos Ohmbet och Bethard .

Det är ändå en del på spel här, då det börjar dra ihop sig i den här gruppen. Så jag väntar mig en rätt het match här, inte minst då det rapporteras om fullsatta läktare. Spelarna beskriver det här som en finalmatch i en kokande gryta. Den enda varningsbelastade spelaren i Sverige är Augustinsson, så avstängningsrisken inför Ryssland hemma finns enbart hos honom. En tänkbar startelva hos Sverige innehåller tänkbara syndare som Seb Larsson, Lustig och Ekdal

Dagens domare är rumänen Istvan Kovacs. Om du undrar vem det är så är det han som hittade åtta gula och ett rött i Valencia-Young Boys förra veckan. Har en historik av en hel del kortviftande i tidigare landskamper han dömt, liksom i EL/CL. Snittar 4,38 varningar på 53 internationella matcher.

Turkiet i tävlingsmatch på hemmaplan har historiskt inneburit en del varningar. Går yttterst sällan från planen utan att någon eller några fått syna en ostskiva.

Matchen mellan de här bägge lagen på Friends innehöll noll gula kort. Tror det här blir en helt anna historia då det är en del på spel, förra matchen avslutades på ett spektakulärt sätt i och med turkarnas vändning och att matchen spelas i Turkiet. Hett på läktarna, hett på planen. Och en domare som har ett trackrecord av att vifta med en del med korten...för mig är en 3,5-lina tacksam till det är oddset. Andra boalg har runt 1.60 på samma spel - så 1.86 är taget!

This is the stats tab
This is the post tip