Speltips: Oddevold vinner till 1.79 hos Pinnacle

_____

Ettanveckan har varit i full gång där det varit mycket publicitet och matcher varje dag för att skapa intresse. Ett bra initiativ till denna härliga serie som har många fina spelare vilket allsvenska lagen nu börjar förstå. Tvååker har fortsatt på föregående år där de flesta spelarna som spelat i år även var med under förra året, sedan har de också en del unga tillskott från Allsvenskan som exempelvis Tim van Assema och Alfons Nygaard från IFK Göteborg. Resultatet har blivit lite som förväntat, där man blandar och ger vilket resulterat i en mittenplacering. Tagit en del imponerande segrar men slarvat i matcherna där de bara förväntas att vinna. Gör det ändå bra utifrån sina förutsättningar och är ett stabilt lag i Ettan men har inte direkt samma uttalade mål och resurser som Oddevold.

Gästerna Oddevold kör vidare utifrån föregående säsong som slutade med en tredjeplats. Nu är siktet inställt,ännu högre och laget är nu uppe på åtta raka matcher utan någon förlust. Förra året var man uppe på tio matcher som mest, vilket tyder på att Oddevold är ett riktigt bra lag där det bara är en tidsfråga innan laget åtminstone hamnar på kvalet eller går direkt upp till Superettan. Har en spännande trupp med bra nyförvärv som Linus Törnblad från Ljungskile och Hugo Tilly som jag verkligen gillade i Lidköping i division 2 under förra året. Däribland också ett mycket stabilt försvar med Alexander Almqvist, Filip Karlin och Philip Engelbrektsson som alla besitter hög kvalitet, spetsat med seriens bästa målvakt Oscar Ekman. Ja, förutsättningarna finns verkligen för att 2023 ska bli minnesvärt i en väldigt positiv bemärkelse.

Gästerna har en betydligt högre nivå i sig

Oddevold fick sig en hel del kritik från tränaren trots seger senast. Släppte in hela tre mål vilket kändes rätt osannolikt med tanke på Oddevolds stabilitet. Denna match lär i alla fall kontrolleras från start och vi får se ett mer avvaktande Tvååker som gärna håller sig kompakt mot topplagen. Känslan är att Oddevold är för starkt för Tvååker som visserligen har hemmaplansfördel men som haft svårt att förvalta målchanserna, räknar med att de får betydligt mindre chanser här medan Oddevold med sin helhet visar den högre kvaliteten här.

Speltips: Oddevold vinner till 1.79 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip