Fredagsmatchen i Ettan Södra består av ett Tvååker som vill hänga på toppen och ett Vänersborg som vill rycka ifrån botten. Det är således viktiga poäng som står på spel i omgång 19.

Tvååker åkte på förlust i föregående matchen mot Lunds BK. I den matchen kändes inte Tvååker alls bra, det var bara en tidsfråga innan ledningsmålet för Lund skulle komma. Chans på chans skapades och Tvååker kom aldrig riktigt in i matchen. Dessförinnan har de stått för bra prestationer och resultat så det var inte helt oväntat med en slätstruken insats med så tätt matchande.

Vänersborg kryssade mot Ängelholm. En match som hade stort övertag av Vänersborg och som borde mynnat ut i fler mål. Laget har nu tre raka oavgjorda och kommer allt närmare en seger. Kanske kommer den nu?

——-

Vänersborg: Anton Hellborg (avstängd). Saknade Zekovic och Broberg senast.

Tvååker: Har haft ett par skavanker senaste matcherna vilket gjort att även Tobias Hysén gjort sig redo för spel. Har ett tätt matchande vilket inte gynnar laget.

———

Två mer slitna lag som haft ett tätt matchande och möts efter jobb på en fredag. Tror inte det bjuds på den största fredagsunderhållningen direkt och lagens defensiv har även sett bra ut genomgående under säsongen. Gillar underspelet här och tror inte det går över tre mål.

Spel: Asian under 3 mål till 1.80 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip