U21-EM: Över 2.5 mål blir mitt spel i Tyskland-Danmark.
Spelas till 1.70 hos SpeedyBet .

Övriga lag i den här gruppen är Serbien och Österrike. Det är tredje turneringen i rad tysken och dansken möts i gruppspelet, Tyskland har vunnit med 3-0 två gånger i rad och är rätt klara favoriter även i dag.

Polen-Belgien 3-2.
Italien-Spanien 3-1.
Vi fick se mängder av mål när turneringen inleddes under söndagen. Inte så förvånande, då den här turneringen ofta bjuder på lite mer öppna matcher än seniorversionen. Tror vi kan få se mål här igen:

Tyskland har förvisso ett par spännande defensiva pjäser:
Leverkusenmittbacken Jonathan Tah, Schalkes keeper Nubel m.fl. Men som alltid finns det gott om offensiv power också:
Dortmund-Dahoud, Freiburg-Waldschmidt, Gladbach-Neuhaus m.fl. Öste i vanlig ordning in mål i kvalspelet (flest av alla kvalificerade lag med 33 mål på tio matcher) och gör sällan färre än två mål i sina matcher.
Har alltid en offensiv hög ambition i sitt spel.

Även Danmark har också flera intressanta offensiva pjäser. Bland annat yttern Robert Skov, som öst in poäng för FC Köpenhamn och ryktats till Premier League och Dortmunds Bruun Larsen. Skov debuterade för övrigt för a-landslaget i segermatchen mot Georgien för en vecka sedan. Även Danmark Gjorde också en hel del mål i gruppspelet, där de inte gick mållösa fårn en enda match.

Danmark brukar kunna bjuda upp bra på den här nivån. Tycker de har tillräckligt spetsiga spelare för att kunna hota och såra Tyskland och göra mål här. Tyskland har sin fartfyllda pressfotboll som, när den biter, lätt kan leda till att de slår en ö2,5_lina på egen hand. Tror hursomhelst att bägge lagen nätar här och då är överspelet en bit på väg.

Ska vi säga 3-1 till tyskarna?

This is the stats tab
This is the post tip