Över 2,5 mål i Tyskland vs Brasilien testas.

Träningsmatch mellan två stornationer. Tror trots det vänskapliga anslaget att vi får se en match med en hel del prestige. 7-1-matchen i VM 2014 må vara historia, men en viss revanschlusta finns nog hos brassarna.

Tyskland spelade 1-1 mot Spanien i fredags i en match där det verkligen kunnat bli fler mål. Här för ter Stegen vila, vilket innebär en ny keeper. Verkar bli en del förändringar även i övrigt, då Özil, Hummels och Müller väntas få vila.

Tänkbart lag:

Trapp
Kimmich, Süle, Boateng, Plattenhardt,
Gündogan, Kroos,
Sane, Goretzka, Draxler
Wagner

Även om det blir lite rotation och det möjligen saknas en vass striker känns det som att ett tyskt lag med så många skickliga offensiva pjäser sällan ska behöva gå mållösa, oavsett motstånd.

Brasilien saknar såklart Neymar. Men det saknas inte offensiv power för det. Jesus, en formstark Willian, Coutinho, Firmino m.fl. finns i laget. Går sällan mållösa. Tänkbart lag:

Alisson,
Alves, Silva, Miranda, Marcelo
Paulinho, Casemiro, Fernandinho
Willian, Jesus, Coutinho

Här kan jag se bägge lagen göra mål. Med tanke på att det rimligtvis borde finnas lite prestige inblandat tror jag inte det stannar på 1-1 här, trots en potentiell mer avslagen andra halvlek. Två lag som är rätt bra defensivt, men med så många dukiga offensiva spelare på planen borde det skapas en del lägen ändå till slut.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip