En vänskapsmatch mellan Tysklands och Spaniens damer äger rum där marknaden är på väg neråt på under alternativen. Detta är jag enig om och övertygad om att rörelsen kommer att fortsätta fram mot matchstart. Förvisso är det två lag som är duktiga på att göra mål som ställs mot varandra, men båda är även duktiga på att försvara sig. Marknaden har lagt linan över/under 3,5 mål i matchen där oddset på under alternativet är av spelvärde fortfarande.

Tyskland går som tåget, både i VM-kvalet och vänskapsmatcherna. De ligger på cirka 1,30 i odds på att vinna detta möte och bör vara klara favoriter, givetvis. Dock blir det betydligt tuffare att slå Spanien med stora siffror, som de har slagit andra tidigare motståndare, som Italien senast med 5-2 och Österrike med 3-1. Tyskland har sju segrar i rad och är starka. Men detta är en vänskapsmatch där minst sex spelare byts ut så det är ingen större prestige och motivation i detta möte.

På tal om segrar i rad så ligger Spanien på åtta stycken inför detta möte. Det blir svårt att ta poäng mot Tyskland, men de ska ha goda chanser att försvara sig väl ändå, i mitt tycke, då Spanien har varit starka i defensiven. De kommer från en 3-1 vinst mot Polen och dessförinnan vann de 3-0 mot Serbien, så det blir ingen promenad i parken för Tyskland. Senast lagen möttes var för sex år sedan, men då var det kval till Europa mästerskap och denna match är en träningsmatch endast.

Det kommer att bli mycket rotation hos båda lagen under matchens gång. Då motivationen är väldigt låg hos båda lagen finner jag sannolikheten liten att det ska bli något målkalas här. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1.84 på att matchen slutar under 3,5 mål och lägger ett spel hos Rizk .

Rizk är en ny partner hos Rekatochklart.
Nya spelare får 100% bonus, upp till 1000 kronor.
Alltså, sätter man in 1000 kronor så får man 2000 kronor att spela för via Rekatochklarts länkar.

Bonuskrav?
Välkomstbonusen (insättning + bonus) för odds måste omsättas 5 gånger på minimum odds 1,80.

---
Preliminär startelva Tyskland: Merle Frohms, Maximiliane Rall, Sara Doorsoun-Khajeh, Johanna Elsig, Felicitas Rauch, Lina Magull, Sara Däbritz, Giulia Gwinn, Lena Lattwein, Svenja Huth & Alexandra Popp.

Preliminär startelva Spanien: María Asunción Quiñones, Celia Jiménez Delgado, Marta Carro, Ivana Andrés, Leila Ouahabi, Angela Sosa Martín, Virginia Torrecilla, Victoria Losada, Lucía García, Nahikari García & Andrea Sánchez Falcón.
---

This is the stats tab
This is the post tip