Speltips: Tyskland rak seger till 1.65 hos Bethard .

Värdnationen Tyskland ska ge sig in i slutspelet och man ställs mot vår nordiska granne Danmark i vad som väntas bli en spännande historia!

10.00 i odds på Tyskland - utan omsättning! →

Tyskland är för mig den stornationen, bortsett från Spanien, som imponerat mest på mig. Jag tycker offensiven man sitter på med Musiala, Gundogan, Wirtz bakom antingen Havertz eller Fullkrug är otroligt fin.
Defensiven tycker jag har sett bra ut i stort. Nu har man Jonathan Tah avstängd inför denna åttondel, vilket betyder att Rudiger får en ny kollega bredvid sig.

Danmark har väl inte imponerat på mig nämnvärt hittills i det här mästerskapet. Bortsett från krysset mot England, ett svagt England ska sägas, tycker jag man sett knackiga ut.
Jag fick den känslan redan innan mästerskapet när jag såg träningsmatcherna mot Sverige och Norge. Man vann visserligen båda, men det var ett bra tag sedan jag såg Danmark göra en stark prestation och föra en match.

Tyskland dansar vidare

Jag har extremt svårt att komma bort från hur stor inverkan jag tror hemmasupportrarna har på detta tyska landslag. Man har en hel hemmanation bakom sig under varje match, och trots att i princip samtliga länder har haft ett fantastiskt stöd från resande supportrar har den tyska publiken bjudit upp till dans, och vunnit den varje gång.

Jag gillar som sagt verkligen frejdigheten och finessen Tyskland sitter på offensivt, där både Musiala och Wirtz är två framtida megastjärnor i min mening.
bakom offensiven springer Toni Kroos runt och gör sina sista fotbollsmatcher i karriären, vilket är ytterligare ett incitament för Tyskland att gå långt i detta mästerskap.

Danmark är för mig ett landslag som absolut kan stå upp mot de bästa, men jag har svårt att se hur man ska kunna besegra detta Tyskland på hemmaplan.
Jag tycker inte att defensiven är så pass bra som många vill få det till. Joachim Andersen är absolut bra, men längre än så sträcker jag mig inte.
Offensivt finns Höjlund och Eriksen, och visst skulle Eriksen kunna trolla upp någon boll i klykan återigen, men i övrigt tycker jag den offensiven är för tunn.

Med hemmastödet i ryggen tror jag Tyskland löser segern mot Danmark under full tid, och nöjer mig med att spela det till 1.65 hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip