Tyskland tar emot England hemma på Allianz Arena i Munchen.

Tyskarna fick en poäng med sig från Italien i torsdags vilket får ses som ett godkänt resultat. Det var Tyskland som var det bättre laget och lite mer fokus och kvalitet i sista tredjedelen så vinner man en sådan match men det är Nations League och en lång säsong bakom så fullt förståeligt att det inte är 100 procent i alla lägen. Vänder nu hemåt för en nu toppmatch och har fortfarande bra grepp om gruppen om man vinner för sen väntar Ungern.

På tal om att Nations League kanske är den där turneringen som vissa lag tar lättare på så hade England en sådan match senast. Förlust mot Ungern och det var inget imponerande spel av engelsmännen. Skapade inte fler chanser än Ungern och rätt mediokra i offensiven. Betydligt tuffare nu och kommer troligtvis få mindre bollinnehav i den här matchen och ligga mer på kontring.

Tycker Tyskland är så trygga med sin spelfilosofi att man vet hur laget spelar oavsett vilka spelare som får chansen. I England handlar det snarare om en kvalitet för individen som har gett framgång senaste åren och när huvudet kanske inte riktigt är på plats för att göra jobbet så tror jag laget får en jobbig match nere i Tyskland.

Jag spelar Tyskland över 11,5 skott @1.83 med 3u hos bet365

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip