Stormatch i Nations League när England gästar Tyskland.
Mitt speltips: Tyskland har flest hörnor i första halvlek, finns på Bethard .

Bygger det här spelet på hur jag tror matchbilden blir. Tyskland förlorade mot England i EM och lär vara rätt så revanschsugna här. För Flick har det varit en del VM-kvalmatcher mot svagt motstånd sedan dess, det här är första riktigt stora motståndet i en tävlingsmatch på hemmaplan. Han har inför matchen pratat om att få igång fansen genom att spela en attraktiv fotboll och matcha engelsmännens fysiska spel. Från hans tid i Bayern vet vi vilken ösig offensiv fotboll han brukar spela. Så jag räknar med ett rejält påslaget Tyskland initialt och som verkligen vill ta tag i taktpinnen från start. Hade klart mest boll mot Italien i lördags, men var lite uddlösa.

Ställs mot ett England som jag tycker är rätt svårslagna under Southgate. Men jag tycker också att England ofta spelar en rätt så defensiv fotboll, framför allt mot större nationer. Southgate spelar gärna med icke superkreativa duon Rice + Phillips som centralt block på mittfältet och en trebackslinje bakom.

Väljer att spela att Tyskland vinner hörnstatistiken i första halvlek då jag kan se ett scenario där de får utdelning målmässigt och fallit tillbaka lite. Men i första halvlek tror jag de kommer köra på oavsett om de har ledningen och då kan jag se rätt kraftigt bollinnehav och ett anfallsspel som har goda möjligheter att resultera i flest hörnor första 45.

Speltips: Tyskland flest hörnor första 45.

This is the stats tab
This is the post tip