Tyskland tar emot Italien på tisdagen.
Mitt speltips: Tyskland gör över 1,5 mål. Lucky Sports .

På något sätt har Italien tabellraden 1-2-0 hittills. Italienarna saknar ett gäng spelare och jag tycker de varit klart sämre mot både Tyskland och England. Ändå har de fått med sig kryss från de matcherna. Tycker elvan de kan ställa på benen här inte skrämmer särskilt mycket. Tre matcher är ett litet underlag, men de har släppt till betydligt högre expected goals-siffror än vad motståndarna gjort mål på, så har definitivt haft defensiv medstuds.

Tyskland har tre raka 1-1-matcher. Gjorde ingen bra insats mot Ungern senast, men tycker de var bättre än Italien i första NL-matchen och framför allt att de var bättre än England efter det. Såhär när NL (och fotbollssäsongen i stort) är inne på sista svängen värderar jag hemmaplansfördelen högre än normalt. Tror det kan ge någon extra procents boost till spelarna för att kräma ur en till bra prestation av truppen. Tycker Tyskland har en hög kapacitet bland spelarna och att de har bra möjligheter att förändra olika matchbilder från bänken.

Väljer det här specialspelet då det ger ett högre odds än rak seger. Kan ändå se olika slutresultat där Tyskland gör minst två mål hända snarare än att de vinner med 1-0. Flick och Tyskland är en nation som går för fler mål i ledning snarare än bara bevakar. Såg vi inte minst mot England då de skapade flera bra chanser. Dessutom har tyskarna släppt till en del målchanser hittills, så håller det inte alls för osannolikt att Italien gör mål och då behövs ju två mål ändå från tyskarna.

Speltips: Tyskland att göra över 1,5 mål i matchen.

TV: Melker går för det igen på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip