Hugger överspelet i Tyskland-Nederländerna. 1.80 hos Bethard , 888sport och OHMbet.

Kryss eller seger här och Nederländerna vinner gruppen. För Tysklands del spelar matchen ingen roll, de slutar sist oavsett.

1 Frankrike 4 2 1 1 4-4 7
2 Nederländerna 3 2 0 1 6-2 6
3 Tyskland 3 0 1 2 1-5 1

Koeman har verkligen fått fart på Nederländerna post-VM. Imponerat stort i den här tuffa gruppen och vann rättvist mot ett förvisso rätt blekt Frankrike i fredags. Bra blandning av etablerade (Cillessen, van Dijk, Blind, Depay och Wijnaldum) och unga/hungriga (de Ligt, de Jong och Bergwijn). Efter sju svåra år verkar Nederländerna vara på väg tillbaka till toppskiktet av fotbollsnationer - där man får säga att laget hör hemma.

Tyskland däremot. Uttåg i gruppspelet i VM och nu sist i den här gruppen. Bedrövligt sett till hur bra materialet ändå är. Har inget att förlora i den här matchen och kommer därmed kunna testa en del spelare som ska utgöra stommen framöver.

Tänkbara elvor:

Neuer - Ginter, Süle, Hummels - Kehrer, Kimmich, T. Kroos, J. Hector - Ti. Werner, Gnabry, L. Sané

Nederländerna:
Cillessen - Dumfries, de Ligt, van Dijk, Blind - de Roon, F. de Jong, Wijnaldum - Bergwijn, Depay, Babel

Tyskland har inget direkt att spela för, men lär vilja ha revansch för förlusten mot Nederländerna och den här bedrövliga perioden. Finns gott om offensiv kapacitet i truppen och ska sällan behöva gå mållösa, särskilt inte hemma. Nederländenra har visat bra kapacitet och jag tror inte att laget går in med en defensiv "räcker med kryss"-inställning här. Kan se båda lagen näta och tror inte det stannar på 1-1. Över 2,5 känns bra.

This is the stats tab
This is the post tip