Två tungviktare träningsmatchar inför sommarens EM-slutspel. Här är mitt speltips!

Senaste matcher

Frankrike - Tyskland 0-2

Ter Stegen - Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt - Andrich, Kroos - Musiala, Gündogan, Wirtz - Havertz

Nederländerna - Skottland 4-0

Flekken - Frimpong, Geertriuda, van Dijk, Aké - Wieffer, Rejnders, Wijnaldum - Simons, Depay, Gakpo

Die Mannschaft kommer från en mycket stark seger borta mot Frankrike och Nederländerna hade inga problem alls med Skottland. Hur går mötet i Frankfurt på tisdagskvällen?

Tyskarna känns snäppet vassare

Julian Nagelsmann fick många positiva svar mot Frankrike. Att vinna på bortaplan med 2-0 mot ett sådant motstånd var precis det han önskade sig efter de två förlusterna mot Turkiet och Österrike i november. Nu är allt frid och fröjd igen.
Det har förstås varit svårt för tyskarna att förbereda sig på samma sätt som många andra då man fått spela träningsmatcher inför sitt hemma-EM. Det blir aldrig riktigt samma sak och det är nog först nu som spelarna verkligen känner att det är läge att skärpa till sig och prestera.

Förhandsrapporterna pekar mot att Tyskland kommer försöka spela ihop en elva och därmed blir det nog inte så stora förändringar mot laget som slog Frankrike. Det skulle kunna bli ett byte på anfallspositionen där Fullkrug får chansen i stället för Havertz och ett par förändringar till är inte omöjligt, men då är det spelare som verkligen konkurrerar om att starta som ska in vilket innebär en stark elva oavsett.
Nederländerna verkar inte heller göra överdrivet många ändringar utan siktar på att spela ihop sin elva. Sportsmole tror på dessa lag:

Germany possible starting lineup:
Ter Stegen; Kimmich, Rudiger, Tah, Mittelstadt; Andrich, Kroos, Musiala, Gundogan, Wirtz; Fullkrug

Netherlands possible starting lineup:
Flekken; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Ake; Veerman, Wijnaldum, Reijnders; Simons, Gakpo, Depay

Nederländerna är i fin form och har vräkt in mål på sistone. Samtidigt är tyskarna på hemmagräs och med en uppåtgående trend även där.

SPELTIPS
Framhejade av en taggad hemmapublik så tror jag Tyskland drar det längsta strået. Plockar ettan till 2.05 hos Betinia (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip