Ö4,5 kort spelas i kvällen final där Tyskland - Spanien möts.

Tyskland har spelat en bra fotboll den här turneringen och förtjänar en finalplats. Tyskarna vann sina två första matcher i gruppen och även om det blev förlust mot Italien så gick man vidare som den bästa grupptvåan med målskillnad 5-1. I semifinalen ställdes man mot engelsmännen som inte imponerande i gruppspelet men tog sig vidare mycket tack vare att gruppen inte var av bästa kvalité. Blev en jämn match i semifinalen där England hade ledningen med 2-1. Blev därefter alltför passiva och tyskarna kunde ta över och få in kvitteringen. I förlängningen fortsatte det med att tyskarna fick ha mycket boll och var också de som var närmast ett avgörande men det dröjde till straffläggningen innan Tyskland skulle ta sig till final.

Spanien är det laget som har övertygat mest de här veckorna. Hade ett favoritskap på sig men verkar inte ha påverkats till det negativa utav detta utan vunnit alla matcher och spelar en riktigt rolig fotboll. Fick möta Portugal i semifinalen och efter ett hattrick av Saul så fick Italien se sig besegrade med 3-1. Ser Spanien som favoriter i den här matchen och chansen är stor att man vinner men bolagen är inne på samma spår så blir inget spel på något resultat.

Men tycker att kortlinan ligger längre än väntat. Eftersom det är final så finns det inte längre något att hålla igen på. Inga framtida avstängningar vid kort att ta hänsyn till utan det enda är självklart att inte dra på sig rött för det drabbar laget i den här matchen.

Korten som delades ut i semifinalerna.

England - Tyskland 3-4
Spanien - Italien 0-5

Benoit Bastien har fått äran att döma finalen. En fransman som till vardags dömer Ligue 1 och hade ett snitt den gångna säsongen på 3.29 gula kort per match.

Jag spelar Ö4,5 kort @1.87 hos Bwin med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting



This is the stats tab
This is the post tip