Speltips: Tyskland - Spanien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-06-12 18:00
Land: Frankrike
Liga: VM-Dam
Odds: 2.00
Tips: BLGM
Spela på Speltips Tyskland - Spanien
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Omgång 2 av Dam-VM i fotboll där vi har ett spännande möte mellan Tyskland och Spanien på Stade du Hainaut.

Marknaden har tyskorna som favoriter till strax under dubbla pengar och blir en tuff match för båda lagen att vinna. Båda lagen har lyckats göra mål i sina öppningsmatcher och båda har stora kvalitéer i offensiven, men marknaden anser att det är öppet kring huruvida detta blir en målrik match. Med det spelet som båda lagen har visat upp ska båda lag ha goda chanser att göra mål.

Båda lagen är rätt lika. De spelar en 4-5-1 formation som blir till ett 4-3-3 formation egentligen när lagen äger bollen och anfaller.

Tyskland var stora favoriter till att vinna sin första match, mot China, och gjorde det med 1 - 0, efter ett mål av yttern Giulia Gwinn i mitten av andra halvleken. Det var dock aldrig någon fara för Tyskland, som helt kontrollerade matchen. China lyckades inte ens få något skott på mål, medan Tyskland hade riktigt fina lägen och borde ha gjort betydligt fler än ett mål framåt. Det var lite grus i maskineriet men det brukar också bli bättre och bättre ju längre in i turneringen. Mål blir det även mot Spanien.

För Spanien spelar betydligt offensivare än vad China gjorde. Detta är givetvis till Tysklands fördel, eftersom tyskorna är duktiga på omställningar och kontringar. Spanien var illa ute i öppningsmatchen mot Sydafrika och log under med 0 - 1 i pausvilan. Men Spanien fick två straffar och Sydafrika en utvisning vilket resulterade i att stjärnanfallaren Jennifer Hermoso
gjorde två mål på straffarna. Det är superviktigt att få igång henne direkt, eftersom hon står för mycket i anfallsspelet.

Nu var det även andra som gjorde ett bra jobb i offensiven för Spanien, samt att inhopparen Lucia Garcia gjorde ett spelmål, så det finns en bra bredd i det spanska laget - tillräckligt bra för att kunna pressa Tyskland och spräcka deras nolla bakåt. Detta blir en offensiv och trevlig match att se, där båda lagen kommer att gå för seger. Då är sannolikheten stor att båda lagen åtminstone gör varsitt mål, med de spelarna som finns i trupperna. Detta borde inträffa nästan två gånger på tre försök.

Marknaden är generös och erbjuder dubbla pengar på att vi ska få se båda lagen göra mål och det är av spelvärde, i mitt tycke. När lagen har Alexandra Popp på ena sidan och Jennifer Hermoso på den andra sidan så är chanserna alltid stora till att vi ska få se en massa mål, så jag spelar på att båda lag gör mål i matchen, till 2,00 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365.

---
Bekräftad startelva - Tyskland:
Almuth Schult, Kathrin Hendrich, Marina Hegering, Sara Doorsoun, Giulia Gwinn, Lena Oberdorf, Lena Goessling, Sara Daebritz, Svenja Huth, Verena Schweers & Alexandra Popp.

Bekräftad startelva - Spanien:
Sandra Panos, Marta Torrejon, Irene Paredes, Maria Leon, Marta Corredera, Silvia Meseguer, Virginia Torrecilla, Nahikari Garcia, Alexia Putellas, Mariona Caldentey & Jennifer Hermoso.
---
  Tyskland - Spanien
Spela på Speltips Tyskland - Spanien Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 10 Juni 2019 - 13:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
15:00  Hammarby - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
3.05
17:00  Almtuna - AIK
Ishockey - Hockeyallsvenskan - Över 4,5 mål
1.83
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 2
2.04
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
18:00  Atalanta - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Ö2,5 mål & BLGM
1.80
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:15  Kais Mora - ISKU
Innebandy - Superligan Damer - 2 (-1,5)
1.90
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
15:00  Europatipset sön 22/9 144 / 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming