Tyskland:

Julian Nagelsmann fortsätter att forma sitt Tyskland inför EM på hemmaplan nästa sommar, efter att ha tagit över från Hansi Flick under hösten. Nu väntar en träningsmatch mot Turkiet i Berlin. Nagelsmann debuterade under oktobersamlingen med en 3-1-seger mot USA, följt av en 2-2-match mot Mexiko.

Niclas Füllkrug gjorde mål mot både USA och Mexiko (där han hoppade in efter att Thomas Müller startat i anfallsrollen) och bör ha goda möjligheter att få chansen på nytt här. Den storvuxne anfallaren kommer dock inte få sällskap av Jamal Musiala, som är skadad, denna gång. Leroy Sané och Florian Wirtz har båda varit i superform i Bundesliga och lär ta två av de offensiva positionerna i Nagelsmanns 4-2-2-2. Müller, Kai Havertz och Julian Brandt lär ligga bra till för att ersätta Musiala.

Noterbart i truppen i övrigt är att Marvin Ducksch, Robert Andrich och Grischa Promel är med och utmanar om att göra sin första landskamp. Felix Nmecha togs ut i truppen, men har tvingats dra sig ur med skada.

Turkiet:

Har redan säkrat en EM-plats och toppar Grupp D före Wales och VM-bronsmedaljörerna Kroatien. Turkiet har fått ett rejält uppsving under Vincenzo Montella, som tog över så sent som i september, och tog en tung skalp på kroatisk mark, när Kroatien besegrades med 1-0, i oktober. Med EM-platsen säkrad - Turkiet har kvar att möta Wales på bortaplan på tisdag i kvalet – lär Montella mönstra ett starkt lag här för att mäta krafterna mot bra motstånd.

Montella saknar Real Madrids Arda Güler, som precis återvänt från en skadedrabbad höst, och inför Tysklandsmatchen har dessutom Hakan Calhanoglu och Cengiz Ünder dragit sig ur truppen på grund av sjukdom respektive skada. Calhanoglu är förstås ett rejält avbräck. Kerem Akturkoglu har imponerat för Galatasaray under Champions League-spelet och lär ligga bra till för att på nytt starta.

Två nya förbundskaptener mäter sig mot varandra

Intressant träningsmatch mellan två relativt nya förbundskaptener som fortfarande lär känna och försöker sätta sin prägel på respektive lag. Nagelsmann inledde med två målglada matcher mot USA och Mexiko och Turkiet har visat att man kan mäta sig även mot lag av högsta snitt, inte minst i segern borta mot Kroatien. Turkiet har bara misslyckats att göra mål i en av deras 26 senaste matcher och Nagelsmann har lite att reda ut med den tyska defensiven. Båda lagen gör mål finns till 1,69 hos Pinnacle . BLGM & Över 2.5 mål finns till 2,03.
This is the stats tab
This is the post tip