Tyskland asian -1 spelas i U21-semin mot Rumänien. Finns hos SpeedyBet eller bet365 .
Spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsseger för tyskarna, fullvinst om det blir seger med två+ mål.
Förlust på spelet blir det om Rumänien vinner/kryssar.
Den järve kan spela -1,5 till ännu högre odds.

Tycker Tyskland ska ha riktigt bra chans här. Såg enormt bra ut i gruppspelet där de vann rättvist mot Danmark, körde över Serbien totalt och seglade hem ett "vi gjorde vad som krävdes"-kryss mot Österrike i sista matchen. Flera spelare ser riktigt bra ut och bredden i truppen är enorm - vilket är viktigt nu när vi är djupt inne i turneringen. En sån som Luca Waldschmidt har stänkt in fem mål hittills. Fronttrion med han, Richter och Öztunali känns oerhört vass. Lägg till pjäser som mittbacken Jonathan Tah (mer eller mindre ordinarie för Leverkusen fyra säsonger i rad) och mittfältsankaret Eggestein (två säsonger soim ordinarie för Werder Bremen) och du förstår att det är ett rätt så komplett bygge. Fyra spelare (Levin Öztunalı, Waldemar Anton, Mahmoud Dahoud och Nadiem Amiri) var med i den här turneringen redan för två år sedan.
Ytterbacken Henrichs är avstängd, men ska inte påverka alltför mycket.

Rumänien släppte in minst mål i kvalet (4/10) trots en rätt så namnkunnig grupp. Inledde den här turneringen med att köra över Kroatien (4-1), vilket var starkt. Tycker dock laget hade stor medstuds mot England i andrarundan:
- Engelsmännen förde spelet men gav bort en otroligt billig straff, vilket gjorde att Rumänien fick initiativet.
- Därefter bjöd England på ett par mål till via otroliga bolltapp och en rejäl målvaktstavla.
- Lägg till en obegriplig engelsk laguttagning där Foden fick börja på bänken bland annat. Dessutom byttes Sessegnon in i halvtid för att tvingas bytas ut tio minuter senare.
Allt gick fel för England i den matchen, där jag dock tycker de var det bättre laget.

0-0-matchen mot Frankrike i gruppavslutningen var ju en skrattmatch där bägge lagen hade nytta av att det blev kryss och spelet blev därefter. Går inte att dra några slutsatser av den matchen. Så jag är inne på att Rumäniens gruppspel ser lite bättre ut på pappret än vad det i själva verket var.

Tyskland som nation har en helt annan vana av att vara långt inne i turneringarna och spela om medaljerna. Håller dessutom tyskarna som det snäppet bättre laget här. Tyskarna såg sylvassa ut i omställningsspelet mot framför allt Serbien och om de får spela i ledning här bör de få chanser att kontra bort rumänerna - och då kan det smälla. Rumänien har annars ett par spännande namn med Ianis Hagi och Genoakeepern Radu i spetsen. Men överlag kan truppens meriter på intet sätt mäta sig med Tysklands. Klar tysk seger.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip