Äntligen dags för U21-EM att sparka igång i Polen.

Sverige spelar den inledande matchen i mästerskapet mot England. Kommer bli spännande att se om Sverige kan få till det på samma sätt som i Tjeckien där det blev guld.

Men mina två långtidsspel hämtar jag hos engelsmännen.

England att vinna gruppen @2.30 4/7u. Unibet
Tammy Abraham Ö1,5 mål i turneringen @1.65 4/7u. Unibet
Abraham vinna skytteligan @15 1/7u. bet365

I den första gruppen hittar vi.
England
Sverige
Polen
Slovakien

England är allt som oftast en het kandidat till att vinna titeln när det kommer till fotboll på herrsidan men brukar sluta i en ganska snabb utgång för engelsmännen. Men det här mästerskapet tror jag verkligen på dem. Man har ett lag som är väldigt balanserat med ett starkt försvar. Laget släppte endast in tre mål i kvalet på åtta matcher. Även om motståndet inte varit av allra högsta slag så är det imponerande.

England brukar ha någon eller några riktiga världsspelare i U21 med de lyser med sin frånvaro. Har många PL-spelare i truppen men ni förstår vad jag menar med världspelare. Som t.ex. förra U21-EM när laget åkte ut redan i gruppen hade laget Harry Kane i laget. Inte för att Harry Kane försämrar ett lag men det blir en spelare alltför många av de andra spelarna litar på och lägger över allt ansvar på. Jag tror mer på att kollektivet kommer ta England långt i den här turneringen.

Tammy Abraham gjorde braksuccé med Bristol City den här säsongen. Tillhör Chelsea men blev utlånad till Championship-laget. 23 mål på 40 matcher är ruskigt imponerande och han har sagt att han kommer avgöra hur han gör nästa säsong efter den här turneringen. Offensiven är bra hos England men det är främst på mittfältspositionerna där bredden finns. Det finns egentligen bara en anfallare som ska göra målen och det är just Tammy Abraham.

Slovakien ska inte ha något med avancemang att göra. Sverige och Polen tror jag gör upp om en andraplats i gruppen bekom England. Verkar vara väldigt bra harmoni i England och man piskade dit Danmark med övertygande 4-0 i genrepet till den här turneringen. Har fått en bra grupp på pappret och tycker man ska ha toppchans att vinna den här gruppen.

Twitter @robiiinbetting



This is the stats tab
This is the post tip