På Stadio Friuli tar Udinese emot Atalanta i den italienska Serie A. Udinese har tappat formen helt och är ett av de mest formsvaga lagen i Italien, med fyra förluster och ett kryss på de fem senaste ligamatcher. Atalanta kommer till mötet från en mållös tillställning men har en fin form med tre raka segrar innan dess. Förutom att ösa in mål har Atalanta blivit starkare i sitt försvarsspel. Mål ska de göra på Udinese, som har släppt in minst två mål i alla fem senaste matcher, och därmed vinna matchen.

Udinese är under isen och har stora problem att hålla tätt bakåt. Det har blivit två insläppta mål mot lag som Benevento, Bologna, Napoli och Sampdoria, samt fyra insläppta mål mot Juventus. Försvaret håller verkligen inte Serie A och detta har lett till att laget ligger tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Senast gjorde Udinese en stark första halvlek borta mot Sampdoria och tog ledningen i den andra halvleken, men med en halvtimme kvar tappade de spelet helt och förlorade matchen till sist.

Atalanta hade hittat en lysande form och öst in mål i sina segrar över Sassuolo (5 - 1), Parma (3 - 0) och Benevento (4 - 1) innan de tog emot Genoa senast. Det blev en tuffare match än väntad där Genoa plockade en viktig poäng i bottenstriden, i en match som förvånansvärt slutade mållöst. Atalanta ägde matchen men de flesta skott avfyrades utanför mål, så siktet var inte helt inställt. Det är sånt som händer ibland, men jag är övertygad om att det var en engångsgrej för Atalanta spelarna.

Jag är övertygad om att Atalanta återvänder till den fina formen genom att ta vara på Udineses läckande försvar. Här har Atalanta, som är ett helt nummer större, en stor chans att hitta tillbaka till den vinnande vägen och ta en viktig seger i toppstriden.

Speltips Udinese - Atalanta:
2 - odds 1.75 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Udinese:
Juan Musso, Samir Santos, Kevin Bonifazi, Rodrigo Becão, Marvin Zeegelaar, Roberto Pereyra, Walace, Rodrigo De Paul, Jens Larsen, Rolando Mandragora & Kevin Lasagna.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Pierluigi Gollini, Rafael Toloi, Jose Luis Palomino, Berat Djimsiti, Hans Hateboer, Marten De Roon, Remo Freuler, Robin Gosens, Ruslan Malinovsky, Duvan Zapata & Josip Ilicic.
---

This is the stats tab
This is the post tip