Under 2,5 mål spelas till 1,97 mellan Udinese och Brescia hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

Inledningen på säsongen:
Udinese - Milan 1-0
Udinese - Parma 1-3
Inter - Udinese 1-0

Cagliari - Brescia 0-1
Milan - Brescia 1-0
Brescia - Bologna 3-4

Underspel tänker kanske ni när Brescia spelade 3-4 senast? Så må det vara, men de tre insläppta målen i den andra halvleken berodde till stor på en Daniele Dessena blev utvisad.

Udinese har spelmässigt inlett säsongen ganska väl. 1-3-förlusten mot Parma speglade inte alls matchbilden samtidigt som hemmasegern mot Milan var fullt rättvis. Det ska även sägas att de vitsvarta zebrorna spelade med numerärt underläge i över en halvlek mot Inter på San Siro. Den argentinske Rodrigo de Paul blev nämligen utvisad i Milano, något som definitivt höjer chanserna för en målsnål batalj Brescia.
Kreatören De Paul är Udinese klart bästa spelare offensivt. Udinese bygger sitt spel runt sin offensiva mittfältare och förra säsongen noterades De Paul för nio mål och lika många målgivande passningar. Men nu är han alltså avstängd.

Nykomlingen Brescia lär i sin tur prioritera defensiven först och främst i så gott som samtliga bortamatcher. I Udine lär det inte bli något undantag. Bortsett från stjärnskottet Sandro Tonalli, Daniele Dessena, Alfredo Donnarumma och Mario Balotelli ser truppen rätt begränsad ut. Mot Udinese är dock Dessena avstängd, och så även Balotelli.

Udinese utan De Paul mot ett kompakt Brescia som lär vara nöjda så länge det står 0-0 på tavlan. Det låter målsnålt i min värld. Under 2,5 mål som underdog (1,97) hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard känns därför klart intressant!

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip