Crotone +0,5 (X2) plockas till 1.93 hos Bethard

Senaste mötet:
Crotone - Udinese 0-3

Serie A
14 Udinese 33 10 3 20 42:54 -12 33p
18 Crotone 33 7 7 19 30:58 -28 28p

Udinese hemma:
5-2-9 22:24

Form:
F,F,F,F,F

Senaste match:
Napoli - Udinese 4-2

Crotone borta:
2-2-12 13:36

Form:
F,F,V,F,O

Senaste match:
Crotone - Juventus 1-1

Massimo Oddo har varit med om en rejäl bergochdalbana i Udinese. Han blev klar som tränare för klubben i november förra året och fick en fantastisk start på sitt nya jobb. Men nu har allt vänts helt upp och ner - förlusten mot Napoli senast var den troende!? raka förlusten. Rekorduselt!
Torsken mot Napoli var ingen katastrof i sig, men faktum är att det var den tredje matchen i följd Udinese tappade en ledning till förlust. Mental kollaps?

Crotone ligger under nedflyttningsstrecket, men det är bara en poäng upp till SPAL som ligger på säker mark, med en match mer spelad dessutom. Fem pinnar är avståndet till Udinese.
Till skillnad från hemmalaget visar Kalabrien-klubben fin form. Fyra poäng på de tre senare matcherna har laget noterats för. Och poängen senast mot Juventus lär ha varit en extrem boost för självförtroendet.
Dessutom vet gästerna hur det är att kriga för sina liv. I fjol var laget helt uträknade men Serie A-kontraktet löstest efter en fenomenal avslutning på säsongen.

Preliminära laguppställningar (gazzetta.it)

Udinese 3-5-2

Bazzarri; Larsen, Danilo, Samir; Widmer, Barak, Behrami, Adnan, Jankto; Perica, Lasagna

Missar: Angella (12/0)

Crotone 4-3-3

Cordaz; Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella; Barberis, Mandragora, Stoian; Ricci, Simy, Rohden

Missar: Benali (10/1), Budimir (22/6)

Om det nu går att nämna någonting positivt kring Udinese så är det att Kevin Lasagna () verkar vara tillbaka från sin skada.

Att Udinese är favoriter på hemmaplan kan jag köpa. Men favoritskapet känns något överdrivet, inte minst med tanke på kräftgången.
Väldigt ovisst är känslan, i min värld kan det här gå åt vilket håll som helst. Därav känns ett dubbeltecken på gästerna klokt till 1.93!

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip