Ett klassiskt mittenmöte där jag tycker att Fiorentina känns mest på G.

Senaste möten
Fiorentina - Udinese 1-0

Udinese - Fiorentina 1-1
Fiorentina - Udinese 1-0

Serie A
13. Fiorentina 25 7 8 10 32:36 29
14. Udinese 25 7 6 12 21:37 27

Udinese hemma
12 5 3 4 10:12 18

Formen
F, F, O, O, O

Senaste match
Bologna - Udinese 1-1

Fiorentina borta
12 4 3 5 19:19 15

Formen
F, F, F, V, O

Senaste match
Fiorentina - Milan 1-1

Två klubbar som startade säsongen svagt men som repat sig. Särskilt Fiorentina känner jag börjar hitta en högre nivå än tidigare under säsongen. Segern med hela 5-1 borta mot Sampdoria var väldigt imponerande. Att man sedan följde upp med 1-1 hemma mot Zlatans Milan var heller inte dåligt. Nu väntar ett lite enklare spelschema på pappret och det ska bli intressant att se vad Fiorentina kan göra för att komma ur den perioden med en god poängskörd. Nu är det bortamatch mot Udinese som står framför dem och det är ett möte som bör bli ganska jämnt sett till tabelläget. Det skiljer bara någon poäng till Fiorentinas fördel och Udinese har tre raka utan förlust. Samtidigt tror jag man är rätt besvikna på det. Motståndet har varit mot Brescia, Hellas Verona och Bologna, lag som man ändå KAN slå en bra dag. Särskilt bottenlaget Brescia.
Med det sagt så tycker jag att Fiorentina har mer spets än vad Udinese har. Hemmalaget har bara gjort 21 mål på 25 matcher att jämföra med Fiorentinas 32 kassar.
Ken Sema i hemmalaget blir spännande att se, svensken står på två mål so far. Annars är Chiesa i Fiorentina (sex mål) en personlig favorit och jag kan defintivt se honom avgöra en sån här match. Bra odds på Fiorentina med lite säkerhetsbälte på.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Udinese (5-3-2) Musso - Larsen, Becao, Ekong, Nuytinck, Sema - De Paul, Mandragora, Fofana - Okaka, Lasagna

Saknar: Prodi
Osäkra: -

Fiorentina (3-5-2) Dragowski - Milenkovic, Pezzella, Caceres - Lirola, Duncan, Bedelj, Castrovilli, Igor - Chiesa, Cutrone

Saknar: Dalbert, Riberi, Kouame
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar Fiorentina asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 1.80 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip