Mitt spel: Udinese rak seger till 1.90 hos bet365 .

Udinese och Hellas Verona ställs mot varandra i ett möte där Udinese har chansen att fortsätta sin hittills väldigt fina säsong, medan Hellas Verona gärna vill få fart på sin ordentligt.

Hemmalaget Udinese befinner sig just nu på en imponerande sjundeplats i Serie A och har varit betydligt mycket bättre än vad många trodde på förhand. Utan att ha den mest namnkunniga truppen har man fått ihop laget på ett väldigt bra sätt.

Senast mot Sampdoria lyckades man kvittera ut tre poäng efter ett sent segermål av Kingsley Ehizibue, i en match som annars var jämn. Där har dock Udinese visat sig vara starka. I matcher som står och väger förlorar man sällan. Andrea Sottils mannar har en stark förmåga att ofta få med sig poäng.

Över till Hellas Verona. Tredje sist i tabellen, men en form som trots allt varit bättre de senaste omgångarna. Två segrar på de senaste fyra visar att det finns något i Isak Hien och hans lagkamrater som mycket väl kan räcka för att hänga kvar i Serie A när säsongen är slut.

Det jag fastnar för är dock Hellas Veronas bortafacit. Deras senaste seger på bortaplan kom, hör och häpna, i April 2022. Man har alltså gått knappt ett år utan att resa hem till Verona med tre poäng.

Nytt från senaste matchen är att Hellas får klara sig utan Pawel Dawidowicz som är avstängd, medan Udinese väntas bli utan Gerard Deulofeu som utgick skadad senast.

Jag ser verkligen framför mig en match som, likt många av Udineses matcher, står och väger en aning. Men förmågan att ofta ta poäng i kombination med Hellas urusla bortafacit får mig att landa i Udineses ringhörna. Mitt spel blir därför Udinese rak seger till 1.90 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip