Lunchmatch i Udine där Inter gästar.
Raka tvåan spelas till 1.61 hos FastBet .

Tabell:
5 Inter 35 18 12 5 58:26 +32 66p
14 Udinese 35 10 4 21 46:59 -13 34p

Inter åkte på en tung förlust senast mot Juventus. Men spelmässigt sett var insatsen riktigt bra. Faktum är att Inter vände ett 0-1 underläge till en 2-1 ledning trots att Spallettis mannar spelade men en man minder efter att Vecino fått syna det röda efter 16 minuters spel. Efter två sena mål från den gamla damen blev det tillslut förlust med 2-3.
Formen är annars ganska bra med två raka segrar dessförinnan. Men det kommer att krävas idel segrar i det återstående matcherna för att ha chans på en Champions League-plats.

Udinese då? Ja vad ska man säga. Efter 11 raka förluster fick Massimo Oddo lämna tränarposten, inte helt oväntat. Han har ersatts av den forne Juventus-spelaren Igor Tudor som fick med sig en poäng i sin första match på tränarbänken. Men det var mot avsågade tabelljumbon Benevento (3-3), så om det var någon vidare "tränareffekt" vet jag inte om man kan kalla det. Udinese har mot alla odds blandat sig i bottenstriden på allvar - endast tre poäng skiljer det till Chievo Verona som ligger under strecket. Prekärt läge!

Tänkbara laguppställningar:

Udinese 3-5-2
Lasagna Perica
Adnan Behrami Barak Zampano Fofana
Samir Danilo Larsen
Bizzarri

Missar: Angella (12/0)

FC Internazionale 4-2-3-1
Icardi
Perisic Rafinha Candreva
Brozovic B Valero
Santon Miranda Skriniar Cancelo
Handanovic

Missar: D'Ambrosio (32/1), Gagliardini (30/0), Vecino (27/2)

Trots att Spelletti saknar Gagliardini och Vecino på mitten tycker jag att tvåan är värd att investera i. Udinese är HELT under isen och Inter är på pappret ett betydligt starkare lag. Svårare än så är det inte.
(Inter över 1,5 mål) är även ett intressant spel till ett liknande odds. Udinese har släppt in 2 bollar eller fler 12?! raka matcher.
Vilket spel man föredrar är tyck och smak. Jag spelar raka tvåan.

Tippar 0-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip