Tabelltvåan i den italienska Serie A, Lazio, har världens chans att studsa tillbaka och hitta till vinnarspåret när de reser till Dacia Arena för att ta sig an Udinese, som kommer till matchen från en usel insats. Lazio har historiskt också haft det extremt enkelt mot Udinese och vunnit samtliga fem senaste matcher. Säsongens första möte vanns av Lazio med klara 3 - 0. Även om Lazio själva har haft en dålig form är det bara en tidsfråga innan allting vänder och jag är övertygad om att detta sker mot just Udinese.

Udinese hade klarat sig fint mot några sämre lag, som jumbon Spal (3 - 0) och Genoa som låg precis ovanför nedflyttnings strecken (2 - 2) innan Sampdoria, som ligger på en 14:e plats, gästade Udinese och besegrade dem med 3 - 1. Udinese lät Sampdoria göra lite som de ville när de hade bollen och det är något som mycket väl kan kosta dem ytterligare en förlust.

När väl Lazio får spela sitt spel så vinner de nästan alltid. På sistone har det gått grus i maskineriet, med tre raka förluster i ligan, men då har laget också haft stora skadeavbräck under tiden. Senast blev det en 1 - 2 förlust hemma mot Sassuolo, som är formstarka med fyra raka segrar och som gjorde segermålet på övertid då Lazio själva pressade för att vinna matchen.

Om vi bara tittar på spelartruppen så råder det så klart inga tvivel om vilket lag som är det bättre. För att inte Lazio ska bli omsprungna av både Atalanta, som har en poäng mindre, och Inter, som är tre poäng efter, behövs det en rak seger mot lag som Udinese, som dessutom gjorde en dålig insats i sin senaste match. När saker och ting tidigare har satts på sin yttersta spets har Lazio varit kapabla till att plocka fram sin bästa sida och detta är jag övertygad om att de gör nu och vinner mot Udinese.

Speltips Udinese - Lazio:
2 - odds 2.05 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Udinese:
Juan Musso, Rodrigo Becao, Sebastien De Maio, Bram Nuytinck, Jens Stryger Larsen, Rodrigo De Paul, Mato Jajalo, Seko Fofana, Ken Sema, Stefano Okaka Chuka & Kevin Lasagna.

Bekräftad startelva - Lazio:
Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Francesco Acerbi, Stefan Daniel Radu, Manuel Lazzari, Sergej Milinkovic-Savic, Marco Parolo, Luis Alberto, Jony, Felipe Caicedo & Ciro Immobile.
---

This is the stats tab
This is the post tip