Udinese tar emot Lazio i Serie A

Senaste möten
Lazio - Udinese 1-3

Udinese - Lazio 0-0
Lazio - Udinese 3-0

SERIE A
7. Lazio 26 14 4 8 42:37 46
11. Udinese 27 8 9 10 30:35 33

Udinese hemma
13 5 3 5 12:12 18

Formen
O, V, O, V, O

Senaste match
Genoa - Udinese 1-1

Lazio borta
13 6 2 5 21:21 20

Formen
F, F; F, V, F

Senaste matcher
Lazio - Crotone 3-2
Bayern M - Lazio 2-1 (Champions League)

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Udinese (3-5-1-1) Musso - Becao, Bonifazi, Nuytinck - Molina, De Paul, Arslan, Walace, Stryger Larsen - Pereyra - Llorente

Saknar: Jajalo, Pussetto, Samir, Ouwejan
Osäkra: Deulofeu

Lazio (3-5-2) Reina - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Milenkovic, Leiva, Luis Alberto, Marusic - Immobile, Caicedo

Saknar: Luiz Felipe, Fares
Osäkra: -

Champions League-äventyret är över för Lazio för denna gång. Och det blev, som nog ingen har missat, en tydlig sorti mot Bayern München. Lazio har haft svårt att balansera laget för spel båda i Serie A och ligan så jag tror att de kommer att kunna hitta tillbaka till formen nu med bara ligaspelet att fundera på.
Senaste ligamatchen slog man Crotone, efter en del om och men, med 3-2. Sedan följde CL-returen mot Bayern där Simone Inzaghi valde att rotera ett par namn. Ciro Immobile spelade inte en minut och kommer därför vara pigg och taggad för den här matchen. Det är även den sista matchen innan landslagsuppehållet så Lazio kan gå fullt på gubbarna man har friska och hela. Och skadeläget ser rätt bra ut. Som Laziosupporter tycker jag man ser varningsflaggen ganska tidigt, men inför den här matchen måste jag säga att det finns saker som ser positiva ut. Utvilade nyckelspelare och Inzaghi har bästa möjliga backlinje (minus långtidsskadade Luiz Felipe) tillgänglig.
Udinese ska definitivt inte underskattas. Laget har gått rätt bra på sistone. Tre raka hemmasegrar, 2-0 mot Hellas Verona, 1-0 mot Fiorentina, 2-0 mot Sassuolo. Innan dess 1-1 mot Atalanta och 0-0 mot Inter.
Varningsflagg? Ja, samtidigt är jag övertygad om att Lazios kvaliteter är större och med motivation och "inget att förlora" så tror jag att det kan vända för Romlaget här.

SPELTIPS
Jag spelar Lazio till 2.10 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip