Serie A-fotbollen rullar vidare under söndagen.

Trots att Udinese vann de tre sista matcherna i våras hade zebrorona från Udine endast fem poäng ner till nedflyttningsstrecket. Udinese levade väldigt mycket på den kreativa argentinaren Rodrigo de Paul som gjorde nio mål och lika många assist förra säsongen. Otroligt nog har Igor Tudor fått behålla den argentinske landsmannen, men i övrigt är det inte mycket som sticker ut i Udinese. Dock har Ken Sema hämtats in från systerklubben Watford, men den före detta Östersund-spelaren lär inte få någon startplats i premiären.

Milan har fått in Marco Giampaolo på tränarbänken vilket känns som ett tydligt lyft från Gennaro Gattuso. Giampaolo har definitivt en trupp som ska kunna slåss om Champions League-platserna, inte minst med tanke på att I Rossoneri kastats ut från Europa League på grund av ekonomiska oegentligheter. Milan har kvar samma stomme från i fjol samtidigt som bland spetsats med Theo Hernandez från Real Madrid.

Milan ska utan tvekan vara det vassare laget och kan de rödsvarta få stopp på De Paul är mycket vunnit mot Udinese. Milan tog tre pinnar på Stadio Friuli i fjol och jag tror Giampaolos mannar vinner det här bortamötet vid minst 50 procent av fallen. Således känns dubbelt betalt på bortasegern riktigt bra hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip