Mitt spel: Milan rak seger till 2.15 hos bet365 .

Kvällsmatchen i Serie A under lördagen ger oss Udinese - Milan. Milan kommer till matchen med två raka matcher i Serie A utan seger, förlust mot Fiorentina och kryss senast mot Salernitana på San Siro. Man må hade tagit sig vidare i Champions League efter ett starkt dubbelmöte mot Tottenham, men i ligaspelet har man varit väldigt upp och ner. Fyra raka segrar har en tendens att följas upp med en rad av sämre resultat och just nu känns det inte riktigt som det klickar för Piolis manskap.

Hemmalaget Udinese besegrade Empoli på bortaplan med 1-0 senast och befinner sig på en smickrande tiondeplats i ligan. Starten man hade på säsongen där man där man vann 6 av dem första 10 matcherna har försvunnit till stor del, vilket troligtvis var väntat. Segern mot Empoli senast var lagets första seger på sju matcher och man hoppas nu få fart på säsongen ordentligt igen.

Udineses form på hemmaplan

En seger på de tolv senaste hemmamatcherna är Udineses facit just nu. Nu ställs man mot ett Milan i tveksam form, men det är trots allt ett bra lag i grunden som kommer till Dacia Arena. Milans facit på bortaplan må inte heller vara fläckfritt, men bättre än Udinese ska man ändå vara.

Jag har även svårt att se Udinese komma tillbaka till den form man hade under första halvan av säsongen. Det är absolut en habil och godkänd Serie A-trupp, men bättre än topp 10 är det inte i min mening. Milan behöver vända på den här formen för att lyckas hålla sig kvar på Champions League-platserna och sluta topp fyra, och det tror jag man har god chanser till att göra här.

Jag tror Milan löser det här. Mitt spel blir därför rätt och slätt Milan seger till 2.15 hos bet365 . Ett väldigt fint odds!
This is the stats tab
This is the post tip