Lurig match för Milan borta mot Udinese. Här är mitt speltips:

Senaste möten
Milan - Udinese 0-1

Udinese - Milan 3-1
Milan - Udinese 4-2

Serie A
3. AC Milan 20 13 3 4 38:21 17 42

Udinese hemma
10 1 6 3 13:16 -3 9

Formen
O, O, V, F O

Senaste match
Fiorentina - Udinese 2-2

Milan borta
10 5 3 2 20:16 4 18

Formen
V, V, V, F, V

Senaste match
Milan - Roma 3-1

Klurigt motstånd för Milan?

Serie A-möte mellan 16:e placerade Udinese och tredjeplacerade Milan. En enkel match för gästerna från Milano? Nja, det är jag inte så säker på.
Udinese har visat sig vara ett krångligt lag för Milan att överkomma flera gånger de senaste åren. Man föll med 3-1 i motsvarande möte förra säsongen och föll även på San Siro när lagen möttes i november.
Inför det här mötet har Milan absolut ett bra lag på pappret, men också en del avbräck. Kalulu, Thiaw, Pobega, Tomori, Sportiello, Florenzi är skadade och Bennacer, Chukwueze är på AFCON. Osäkerhet dessutom på Caldara och Pellegrino som har lite känningar.
Udinese har Semedo, Brenner, Deulofeu, Ebosse, Pafundi, Bijol och Zemura out.

Hemmalaget Udinese kommer senast från en stark 2-2:a borta mot Fiorentina. Det såg länge ut att bli tre poäng men en sent dömd straff gav 2-2. Udinese har hur som helst visat sig svårslaget på hemmaplan. Bara en förlust (senast mot Lazio) på sina sju senaste hemmamatcher. Nu har man enligt mig en rätt okej chans att krångla till det för Milan, som visserligen gått starkt på slutet, men som uppenbart har svårt för just Udinese.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.78 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip